Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Nie kłam dziadu niezalogowany
31 października 2024r. o 18:33
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Instytuty i inne firmy badające katastrofę się nie znają , tylko Macierewicz jest największym specjalistą i WYROCZNIĄ!!:D:D:D

Jakie instytuty , jakie firmy badające katastrofę , odpowiedz to poczytam . WYROCZNIO .

Sam przyznałeś dziadu że tylko republikę oglądasz. A tam nigdy się nie dowiesz co i jak.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
31 października 2024r. o 18:36
~~Nie kłam dziadu napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Instytuty i inne firmy badające katastrofę się nie znają , tylko Macierewicz jest największym specjalistą i WYROCZNIĄ!!:D:D:D

Jakie instytuty , jakie firmy badające katastrofę , odpowiedz to poczytam . WYROCZNIO .
Sam przyznałeś dziadu że tylko republikę oglądasz. A tam nigdy się nie dowiesz co i jak.

A ty KANALIO co oglądasz , za komuny mieliśmy Radio Wolna Europa , za komuny Tuska mamy Republikę , gdy nadaje Republika uśmiech z twarzy Tuska znika .
~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 18:38
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Instytuty i inne firmy badające katastrofę się nie znają , tylko Macierewicz jest największym specjalistą i WYROCZNIĄ!!:D:D:D

Jakie instytuty , jakie firmy badające katastrofę , odpowiedz to poczytam . WYROCZNIO .Dopisane 31.10.2024r. o godz. 18:31:KANALIA z DM zmienia pseudonimy , dwoi się i troi aby obszczekiwać .

Lucuś ...stary tetryku...
dopiero wróciłem do domu bo trzeba było zawieźć kwiaty i znicze...
a ty pajacu co ty robisz?
wiem że chamstwo masz w genach ale po co wyzywasz kogoś o kim nic nie wiesz?
czy gdzieś cię tu chamidle zaczepiłem?...po co te zaczepki? więc po co te wyzwiska?

założyłeś kolejnego pampersa i chcesz go napełnić abyś poczuł się bardziej w ''klimacie''? ;D
14240
M21W2
31 października 2024r. o 18:39
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Somsiad napisał(a): ~~Módl się prostaku napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Co tam w stodole matole napisał(a): Ale matole pusty Polska flaga ma dwa kolory. Zgadnij jakie ? Bo czerwone to robotnicza krew z której Lenin , stalin i kościół zrobili pośmiewisko.

Z ciebie Putin i bolszewicka " prawda " matole zrobiła pośmiewisko .

Stary dziadyga ledwo zipie ale udaje patriotę. Pytam a te koszulki co twój wnuk nosi to jakim cudem zrobiły karierę ? Młody 26 lat chłopak zarobił 1/2 miliarda bo kiosk ruchu se założył ? Kto go wypromował ? Nie czasem ta Doopa co jej klaskałeś w rynku ? Nie czasem ten oszust od działek ? A kto od oszusta towar kupował , misiu gogo czy premier ?

Dlaczego wciągasz w swoje nieczyste zagrywki
wnuka , co ciebie interesuje kto ..?
I jak chodzi ubrany …!!
To że ty chodzisz w łachmanach przesiąkniętych odorem skręcanych papierosów , jest twoim
wyborem, że nosisz jedne gacie nie zmieniając cały tydzień , jest twoim wyborem …!!!
I niech tak pozostanie , jedynym negatywem pozostaje częste wietrzenie klatki schodowej
po powrocie z Biedry na poddasze ..

pajac z ciebie...prostacki pajac...;D'
i nieuk walący ''babole''...;D
na dodatek co teraz pajacu robisz?...do kogo piszesz te swoje ''pierdy''? ;D

Algorytm pokazuje za ilu piszesz , oszuście .
~~czas na rozum niezalogowany
31 października 2024r. o 18:39
Tam w tej zakutej pale rozum nie zapuka. Republika czaszkę spreparowała i tylko pustka została na nieszczęście otoczenia.
14240
M21W2
31 października 2024r. o 18:43
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Instytuty i inne firmy badające katastrofę się nie znają , tylko Macierewicz jest największym specjalistą i WYROCZNIĄ!!:D:D:D

Jakie instytuty , jakie firmy badające katastrofę , odpowiedz to poczytam . WYROCZNIO .Dopisane 31.10.2024r. o godz. 18:31:KANALIA z DM zmienia pseudonimy , dwoi się i troi aby obszczekiwać .

Lucuś ...stary tetryku...
dopiero wróciłem do domu bo trzeba było zawieźć kwiaty i znicze...
a ty pajacu co ty robisz?
wiem że chamstwo masz w genach ale po co wyzywasz kogoś o kim nic nie wiesz?
czy gdzieś cię tu chamidle zaczepiłem?...po co te zaczepki? więc po co te wyzwiska?

założyłeś kolejnego pampersa i chcesz go napełnić abyś poczuł się bardziej w ''klimacie''? ;D

Bajki to możesz opowiadać takim jak ty . scenariusz niezmienny od wielu miesięcy . Jak dyskutujesz ze mną lub Jurkiem pod jednym " kwiatkiem " nie ma sztucznego tłoku .
~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 19:03
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Somsiad napisał(a): ~~Módl się prostaku napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał:

Dlaczego wciągasz w swoje nieczyste zagrywki
wnuka , co ciebie interesuje kto ..?
I jak chodzi ubrany …!!
To że ty chodzisz w łachmanach przesiąkniętych odorem skręcanych papierosów , jest twoim
wyborem, że nosisz jedne gacie nie zmieniając cały tydzień , jest twoim wyborem …!!!
I niech tak pozostanie , jedynym negatywem pozostaje częste wietrzenie klatki schodowej
po powrocie z Biedry na poddasze ..

pajac z ciebie...prostacki pajac...;D'
i nieuk walący ''babole''...;D
na dodatek co teraz pajacu robisz?...do kogo piszesz te swoje ''pierdy''? ;D
Algorytm pokazuje za ilu piszesz , oszuście .

no nie mogę....HAHAHAHAHAHAHA

''ALGORYTM'' MOŻE COŚ POKAZAĆ???????? ...
miotasz się to chamie coś tam sobie ubzdurawszy na dodatek teraz się po raz wtóry ośmieszając ...
~~Somsiad II niezalogowany
31 października 2024r. o 19:05
Brak argumentów logicznych …
zaczyna się Jasiowa ucieczka do wyzwisk /obrażania
Proponujesz podjęcie Live pogawędki na neutralnym gruncie bez dostępu do internetu/ściągawek
Jasio do norki zmyka …..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza