Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Hans niezalogowany
31 października 2024r. o 19:05
Jak łatwo pchamy sie w kłopoty........ : " Chiny nakazały swoim producentom samochodów wstrzymanie dużych inwestycji w krajach europejskich, które popierają dodatkowe cła na chińskie pojazdy elektryczne. Nowe cła Unii Europejskiej sięgające 45,3% weszły w życie w środę po rocznym dochodzeniu, które podzieliło blok i wywołało odwet ze strony Pekinu.
Dziesięciu członków UE, w tym Francja, Polska i Włochy, poparło cła w głosowaniu w tym miesiącu, w którym pięciu członków, w tym Niemcy, sprzeciwiło się im, a 12 wstrzymało się od głosu."

Z Rosją nie handlować...z Chinami nie handlować .... Rozwalą gospodarkę jak nic z takim rozumowaniem. Pozostaje nam oddać broń dla Ukrainy i wywiesić białą flagę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 19:10
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Instytuty i inne firmy badające katastrofę się nie znają , tylko Macierewicz jest największym specjalistą i WYROCZNIĄ!!:D:D:D

Jakie instytuty , jakie firmy badające katastrofę , odpowiedz to poczytam . WYROCZNIO .Dopisane 31.10.2024r. o godz. 18:31:KANALIA z DM zmienia pseudonimy , dwoi się i troi aby obszczekiwać .

Lucuś ...stary tetryku...
dopiero wróciłem do domu bo trzeba było zawieźć kwiaty i znicze...
a ty pajacu co ty robisz?
wiem że chamstwo masz w genach ale po co wyzywasz kogoś o kim nic nie wiesz?
czy gdzieś cię tu chamidle zaczepiłem?...po co te zaczepki? więc po co te wyzwiska?

założyłeś kolejnego pampersa i chcesz go napełnić abyś poczuł się bardziej w ''klimacie''? ;D

Bajki to możesz opowiadać takim jak ty . scenariusz niezmienny od wielu miesięcy . Jak dyskutujesz ze mną lub Jurkiem pod jednym " kwiatkiem " nie ma sztucznego tłoku .

bo to widzisz Lucuś ja i z tym nie mam najmniejszego problemu by pisać ''otwartym tekstem''...;D
a to że w tej czy innej chwili pojawia się ''sztuczny tłok''?...a co to mnie obchodzi?
dlatego lubię obserwować jak w swojej nieskończonej wręcz głupocie obrażasz tu wszystkich jak popadnie bo twoja fobia wygasza w tobie najmniejszą cząstkę zwykłej przyzwoitości i rozsądku...;D

tyle razy ci mówiłem ,pisałem ...mniej emocji więcej rozsądku...
''siostra Bożenka'' też to pisała...;D
a to wszystko jak ''krew w piach''...
więc wal we wszystkich jak popadnie bo nigdy Lucuś nie będziesz wiedział czy Jasio to ten ''Jasio'' czy inny...

ty śmieszny ALGORYTMIE...hahahahaha
~~Taki sobie Burczymucha niezalogowany
31 października 2024r. o 19:17
Mówię wszem wkoło to, co wiem
Spoza kulis, że Janusz ma w kieszeni szlem
Bij i siecz - ani kroku wstecz
Dzięki tej zasadzieJan wygra każdy mecz
Dawniej był nikim - zerem, zerem
Dzisiaj jest gościem - bohaterem!
Fach od kołyski wyćwiczył swój
A dziś contra plures wyrusza w bój
Nie jest mu obcy żaden znój
Budzi szał dziewczęcych ciał, piękna twarz
Jasia nie ma skaz, to idol nasz - to idol nasz!
Ten herosów wół z Krezusem mógłby tu w zawody iść
Na ustach tych, co sławią go niech dzwonią dzwony złote dziś!
Całe zło umie zwalczyć, bo
Taki chłop ze stali stale trafia sto na sto
Zerem był, dziś u stóp ma świat
Bóg bohater biegły w bojach, bogom prawie brat
Przyszedł, zobaczył i zwyciężył
Widział kto mężniejszego męża
Klasę i siłę, tęgi łeb?
Nie zero, a heros, nie byle trep
Co by siekierą... Chciał kroić chleb!
Kto tu jest gładki jak gladiator - Jasio!
W teatrach powoduje zator - Jasio!
Mięśnie ma - Pudzianowe !!!
Oko rwie - urody mister!
Jasio! Jasio!
Jasio!Jasio!
Jasio!Jasio!
~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 19:17
~~Somsiad II napisał(a): Brak argumentów logicznych …
zaczyna się Jasiowa ucieczka do wyzwisk /obrażania
Proponujesz podjęcie Live pogawędki na neutralnym gruncie bez dostępu do internetu/ściągawek
Jasio do norki zmyka …..

z kim? jak to Lucuś mówi?...on nie będzie się spotykał z jakimiś ''kwiatkami''...;D
dlaczego więc ja mam się spotykać z jakimiś pajacowatymi ,niby ''somsiadami''?
dlatego piszę ci wprost...z ciebie taki ''somsiad'' jak ze mnie fizyk jądrowy...;D
~~Naja niezalogowany
1 listopada 2024r. o 11:08
Tygrysek odpowiedział zeleńskiemu odnośnie przekazaniu polskiego uzbrojenia, A WAŁA!! w końcu jakiś rozsądek u tego faceta,
to tak samo jakby przekazać uzbrojenie putinowi, jeden,,pies"
~~Czas do celi niezalogowany
1 listopada 2024r. o 14:42
Kto odpowiada że pis nie otrzyma subwencji ? Kaczyńsku, morawiecki i ziobro :)
~~ niezalogowany
1 listopada 2024r. o 15:59
W ostatnim roku stosunki polsko-ukraińskie się pogorszyły - uważają ankietowani w sondażu przeprowadzonym przez United Surveys dla Wirtualnej Polski.

Po ponad dwóch latach od ponownej inwazji Rosji na Ukrainę Polacy ocenili obecny stan relacji polsko-ukraińskich. W sondażu przeprowadzonym przez United Surveys dla Wirtualnej Polski zapytaliśmy, czy i jeżeli tak, to w jaki sposób zmieniły się stosunki polsko-ukraińskie w 2024 roku? Zdecydowana większość ankietowanych zauważyła zmianę.

43,6 proc. oceniło, że relacje "raczej się pogorszyły". Natomiast 17,7 proc. uważa, że "zdecydowanie się pogorszyły".
~~Unia do rozbiórki niezalogowany
1 listopada 2024r. o 16:25
Spółka Kernel, należąca do ukraińskiego oligarchy, otrzymała 150 milionów dolarów pożyczki od konsorcjum europejskich banków. Otrzymane środki zostaną wykorzystane na wsparcie i zwiększenie ukraińskiego eksportu rolnego............
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza