M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Instytuty i inne firmy badające katastrofę się nie znają , tylko Macierewicz jest największym specjalistą i WYROCZNIĄ!!:D:D:D
Jakie instytuty , jakie firmy badające katastrofę , odpowiedz to poczytam . WYROCZNIO .Dopisane 31.10.2024r. o godz. 18:31:KANALIA z DM zmienia pseudonimy , dwoi się i troi aby obszczekiwać .
Lucuś ...stary tetryku...
dopiero wróciłem do domu bo trzeba było zawieźć kwiaty i znicze...
a ty pajacu co ty robisz?
wiem że chamstwo masz w genach ale po co wyzywasz kogoś o kim nic nie wiesz?
czy gdzieś cię tu chamidle zaczepiłem?...po co te zaczepki? więc po co te wyzwiska?
założyłeś kolejnego pampersa i chcesz go napełnić abyś poczuł się bardziej w ''klimacie''? ;D
Bajki to możesz opowiadać takim jak ty . scenariusz niezmienny od wielu miesięcy . Jak dyskutujesz ze mną lub Jurkiem pod jednym " kwiatkiem " nie ma sztucznego tłoku .
bo to widzisz Lucuś ja i z tym nie mam najmniejszego problemu by pisać ''otwartym tekstem''...;D
a to że w tej czy innej chwili pojawia się ''sztuczny tłok''?...a co to mnie obchodzi?
dlatego lubię obserwować jak w swojej nieskończonej wręcz głupocie obrażasz tu wszystkich jak popadnie bo twoja fobia wygasza w tobie najmniejszą cząstkę zwykłej przyzwoitości i rozsądku...;D
tyle razy ci mówiłem ,pisałem ...mniej emocji więcej rozsądku...
''siostra Bożenka'' też to pisała...;D
a to wszystko jak ''krew w piach''...
więc wal we wszystkich jak popadnie bo nigdy Lucuś nie będziesz wiedział czy Jasio to ten ''Jasio'' czy inny...
ty śmieszny ALGORYTMIE...hahahahaha
~~Somsiad II napisał(a): Brak argumentów logicznych …
zaczyna się Jasiowa ucieczka do wyzwisk /obrażania
Proponujesz podjęcie Live pogawędki na neutralnym gruncie bez dostępu do internetu/ściągawek
Jasio do norki zmyka …..