Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

14240
M21W2
9 lutego 2025r. o 14:20
~~ napisał(a): Dlaczego nie odpowiadasz Janowi? Strach że sam przyznasz że jesteś kłamcą?
Cienias jesteś

Jan dostanie odpowiedź w odpowiednim czasie , jak nie znasz Jana to spróbuj go poznać zaprzeczając jego oszczerstwom , kłamstwom , ten mitoman wszystko przekręci tłumacząc się jak smarkacz w piaskownicy .
Kim ty jesteś że wścibiasz nosa w nie swoje sprawy , moim zdaniem plotkarzem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ledwo doszło niezalogowany
9 lutego 2025r. o 14:23
O pani panczenko coś cicho, czyżby została objęta parasolem ochronnym za stosunek do Polaków??
14240
M21W2
9 lutego 2025r. o 14:29
Janusz zgłasza na policję że ja podałem jego dane osobowe , policja zapewne prowadzi dochodzenie , ma do tego pełne
prawo , nie ma natomiast prawa publicznie o tym pisać .
Zobaczymy czy Janusz tak ochoczo będzie pisał o tym jak policja skończy dochodzenie .
~~Ten Lucuś to fantasta niezalogowany
9 lutego 2025r. o 14:32
Inwestycje pisiej bandy to zaciągnięcie długu i obligacje skarbowe. A kto to spłaci ?
14240
M21W2
9 lutego 2025r. o 14:46
~~Ten Lucuś to fantasta napisał(a): Inwestycje pisiej bandy to zaciągnięcie długu i obligacje skarbowe. A kto to spłaci ?

INWESTYCJE TO ZACIĄGNIĘCIE DŁUGU I OBLIGACJE SKARBOWE

Dopisane 09.02.2025r. o godz. 14:43:

Jak tu dyskutować z kimś kto pisze o inwestycjach to co powyżej .

Dopisane 09.02.2025r. o godz. 14:46:

Co do inwestycji , koalicja 13 grudnia poza wysokim deficytem zaciągnęła ponad 100 mld długu w BGK .
~~Ołowianoniebieska Dabecja niezalogowany
9 lutego 2025r. o 14:46
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): odpowiedziałeś??????
-czy udostępniałeś tu moje dane osobowe?
-po co chciałeś od swojego fałszywego koleżki moje dane a które on ci ''własnoręcznie napisał''?

odpowiedz...
.

Niewyobrażalne jak porażka doprowadza „Gieroja”
do spazmy ….
Tłumaczysz człowiekowi jak „krowie na rowie”
nie zaczynaj , to nie ten kaliber , a sprawa o bardzo niskim stopniu szkodliwości , może gdy byś był publicznym obiektem…? , poniósł ewidentne straty moralne , miałbym zrozumienie …. , a tu się okazuje
jesteś tylko nic nie znaczącym publicznym głupkiem
Bolesławieckim , więc o co ci chodzi…
Wyliż rany uznając wyższość więzi braterskich
zamykając rozdział …. trochę czegoś się wreszcie nauczyłeś , od jak to ciągle ogłaszasz wszem i wobec
Głupszych od Ciebie ….
14240
M21W2
9 lutego 2025r. o 14:56
Inwestycji w cudzysłowie .

Dopisane 09.02.2025r. o godz. 14:56:

~~Ołowianoniebieska Dabecja napisał(a): Wyliż rany uznając wyższość więzi braterskich
zamykając rozdział …. trochę czegoś się wreszcie nauczyłeś , od jak to ciągle ogłaszasz wszem i wobec
Głupszych od Ciebie ….

Jego nienawiść odbiera jemu zdolność logicznego myślenia , osobowość narcystyczna to pogłębia .
~~Ciemnopiwna Kolkwicja niezalogowany
9 lutego 2025r. o 15:11
M21W2 napisał(a): Janusz zgłasza na policję że ja podałem jego dane osobowe , policja zapewne prowadzi dochodzenie , ma do tego pełne
prawo , nie ma natomiast prawa publicznie o tym pisać .
Zobaczymy czy Janusz tak ochoczo będzie pisał o tym jak policja skończy dochodzenie .

manipulujesz faktami ale to nie moja a wyjaśniać czegoś teraz nie będę bo to nie to miejsce i nie ten czas...
znasz prawo cytując zapisy?
to dlaczego wcześniej nie stosowałeś się do zapisów prawa?

pozwij mnie za to że według ciebie bezpodstawnie zarzucam ci tutaj publikowanie moich danych wrażliwych a ty tego nie robiłeś...no pokaż się ''kozaczku''

kto nie ma prawa publicznie pisać o łamaniu prawa tak jak ty to robiłeś?
Policja owszem ale ja?...ja to traktuję jako ostrzeżenie dla potencjalnych twoich następców bo ty jesteś następcą tego którym kurze na sali sądowej powycierał pewien sędzia..
czy będę o tym ochoczo pisał?...a oczywiście ...
ciekawe tylko czy ty będziesz tak tu przepraszał jak twój dawny nieodżałowany ''idol'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza