Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

14240
M21W2
9 lutego 2025r. o 15:57
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz zgłasza na policję że ja podałem jego dane osobowe , policja zapewne prowadzi dochodzenie , ma do tego pełne
prawo , nie ma natomiast prawa publicznie o tym pisać .
Zobaczymy czy Janusz tak ochoczo będzie pisał o tym jak policja skończy dochodzenie .

manipulujesz faktami ale to nie moja a wyjaśniać czegoś teraz nie będę bo to nie to miejsce i nie ten czas...
znasz prawo cytując zapisy?
to dlaczego wcześniej nie stosowałeś się do zapisów prawa?

pozwij mnie za to że według ciebie bezpodstawnie zarzucam ci tutaj publikowanie moich danych wrażliwych a ty tego nie robiłeś...no pokaż się ''kozaczku''

kto nie ma prawa publicznie pisać o łamaniu prawa tak jak ty to robiłeś?
Policja owszem ale ja?...ja to traktuję jako ostrzeżenie dla potencjalnych twoich następców bo ty jesteś następcą tego którym kurze na sali sądowej powycierał pewien sędzia..
czy będę o tym ochoczo pisał?...a oczywiście ...
ciekawe tylko czy ty będziesz tak tu przepraszał jak twój dawny nieodżałowany ''idol'' ;D

Nareszcie piszesz jak człowiek , ty mi wystawiałeś oceny jak lubisz się tłumaczyć , ja wystawiałem tobie , ani ty ani ja nie
uznaliśmy to za powód zgłaszania na policję , nadal uważam ciebie za nienawistnika i człowieka narcystycznego , nawet teraz zmieniając pseudonimy wyzywasz , przykład " Bolecnauta " na wszelki wypadek pozostałych przykładów nie wymienię .
Uważając ciebie za człowieka niezrównoważonego psychicznie nie mam zamiaru iść na policję , druga sprawa to szkoda
mojego czasu dla takiego kogoś jak ty .
Miałem ciebie za bardziej bystrego człowieka , nie raz i nie dwa dawałem ci do zrozumienia że nie podałem tych twoich danych , teraz jak już napisałem piszesz jak człowiek bez zniewag i obelg zasłużyłeś aby potraktować ciebie poważnie i dać odpowiedź . Mógłbym jeszcze coś więcej napisać , to zostawię jak zostaniesz sprowadzony na ziemię .

Dopisane 09.02.2025r. o godz. 15:57:

Napiszę jak zostaniesz sprowadzony na ziemię .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
9 lutego 2025r. o 17:48
A tak na marginesie , może przypomni ktoś tu
dlaczego „nauczycielka” Rympala Trzaskowskiego
Ex prezy-Dętka Warszawy i jej mężuś Andrzej który wystosował pismo do komisji weryfikacyjnej o podanie konta bankowego , by przelać pieniądze
uzyskane w związku z reprywatyzacją kamienicy
przy Noakowskiego 16 , rodzina Waltz została zmuszona do zapłaty …..?? I tu małej kwoty …
tylko 2 miliony złotych … i w nagrodę dostała posadę
w parlamencie Europejskim, brawo Tusk i koalicja

Wielka niewiadoma ile przytulił kasy Trzaskowski , możemy się tylko domyślać…!!!
~~Ciemnopiwna Kolkwicja niezalogowany
9 lutego 2025r. o 17:59
mylisz się mieszając kilka spraw nie mających z tym co zgłosiłem nic wspólnego...
mnie nie przeszkadza to że ty niby jakieś ''oceny'' mnie wystawiasz bo są one guzik warte ...robiąc to kierujesz się tylko osobistymi względami bo obnażałem tu twoje oszustwa i nieuctwo...
to co zgłosiłem jest łamaniem przez ciebie prawa i za to mam nadzieję odpowiesz...
wbrew temu jak naiwnie głupio broni cię braciszek sprawa nie jest mało znacząca ...ale niech chłopina tak sobie myśli ...

piszesz...
''Miałem ciebie za bardziej bystrego człowieka , nie raz i nie dwa dawałem ci do zrozumienia że nie podałem tych twoich danych ,...''
no to ty nie tylko nie jesteś bystry ale jesteś pospolitym łgarzem...
podawałeś tu moje dane i w odpowiednim czasie ktoś ci to przypomni ...

wtedy ciebie sprowadzi na ziemię bo ja na tą chwilę skutecznie oduczyłem cię chamskich wyzwisk...
~~Jurek niezalogowany
9 lutego 2025r. o 18:01
~~Jasiu napisał(a): A tak na marginesie , może przypomni ktoś tu
Ex prezy-Dętka Warszawy i jej mężuś Andrzej który wystosował pismo do komisji weryfikacyjnej o podanie konta bankowego , by przelać pieniądze
przy Noakowskiego 16 , rodzina Waltz została zmuszona do zapłaty …..?? I tu małej kwoty …

Wielka niewiadoma ile przytulił kasy Trzaskowski , możemy się tylko domyślać…!!!

Co ty pieprzysz? To wszystko nieprawda. Hanka była jedną z najlepszych osób na stanowisku prezydenta Warszawy.
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
9 lutego 2025r. o 18:35
Nowy rok 2025 i podwyżki podatków, podwyżki za wodę i ścieki, podwyżka za przesył gazu. Jak ma się to z obietnicami Tuska? W portfelach ludzi coraz mniej pieniędzy, spadła drastycznie ściągalność podatku Vat. Podczas posiedzenia sejmu został odrzucony sztandarowy projekt Donalda Tuska - kwota wolna od podatku 60 tys. zł odrzucona przez posłów PO, SLD i PSL. Kolejny raz oszukał swoich wyborców Donald Tusk. Cichutko o tym w mediach prorządowych i na Internecie. Tajne zebranie PO i zwrócenie uwagi Tuska na Internet, że za dużo wycieka brudów i wałów obecnego rządu do społeczeństwa.
~~Jurek niezalogowany
9 lutego 2025r. o 18:44
Pamiętać należy że poprzednia władza pomimo obietnic ze podwyżek i nowych podatków robiła to i wprowadziła ponad trzydzieści nowych podatków. Pamiętam to i ze wstydem przyznaję że złamali obietnice.
~~Złota Kalina niezalogowany
9 lutego 2025r. o 18:47
Wracając do tematu Jana :
można udostępniać czyjś numer telefonu?
Sąd uznał, że numery telefonów nie muszą być danymi osobowymi. Bez niczyjej zgody można handlować bazami zawierającymi numery komórkowe i wykorzystywać je do dowolnych celów. Zdaniem sądu bez dodatkowych informacji nie są to bowiem dane osobowe.15.12.2022
~~Piwosz niezalogowany
9 lutego 2025r. o 18:53
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): A tak na marginesie , może przypomni ktoś tu

Co ty pieprzysz? To wszystko nieprawda. Hanka była jedną z najlepszych osób na stanowisku prezydenta Warszawy.

Ale tylko jako bufetowa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.