~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz zgłasza na policję że ja podałem jego dane osobowe , policja zapewne prowadzi dochodzenie , ma do tego pełne
prawo , nie ma natomiast prawa publicznie o tym pisać .
Zobaczymy czy Janusz tak ochoczo będzie pisał o tym jak policja skończy dochodzenie .
manipulujesz faktami ale to nie moja a wyjaśniać czegoś teraz nie będę bo to nie to miejsce i nie ten czas...
znasz prawo cytując zapisy?
to dlaczego wcześniej nie stosowałeś się do zapisów prawa?
pozwij mnie za to że według ciebie bezpodstawnie zarzucam ci tutaj publikowanie moich danych wrażliwych a ty tego nie robiłeś...no pokaż się ''kozaczku''
kto nie ma prawa publicznie pisać o łamaniu prawa tak jak ty to robiłeś?
Policja owszem ale ja?...ja to traktuję jako ostrzeżenie dla potencjalnych twoich następców bo ty jesteś następcą tego którym kurze na sali sądowej powycierał pewien sędzia..
czy będę o tym ochoczo pisał?...a oczywiście ...
ciekawe tylko czy ty będziesz tak tu przepraszał jak twój dawny nieodżałowany ''idol'' ;D
Nareszcie piszesz jak człowiek , ty mi wystawiałeś oceny jak lubisz się tłumaczyć , ja wystawiałem tobie , ani ty ani ja nie
uznaliśmy to za powód zgłaszania na policję , nadal uważam ciebie za nienawistnika i człowieka narcystycznego , nawet teraz zmieniając pseudonimy wyzywasz , przykład " Bolecnauta " na wszelki wypadek pozostałych przykładów nie wymienię .
Uważając ciebie za człowieka niezrównoważonego psychicznie nie mam zamiaru iść na policję , druga sprawa to szkoda
mojego czasu dla takiego kogoś jak ty .
Miałem ciebie za bardziej bystrego człowieka , nie raz i nie dwa dawałem ci do zrozumienia że nie podałem tych twoich danych , teraz jak już napisałem piszesz jak człowiek bez zniewag i obelg zasłużyłeś aby potraktować ciebie poważnie i dać odpowiedź . Mógłbym jeszcze coś więcej napisać , to zostawię jak zostaniesz sprowadzony na ziemię .
Dopisane 09.02.2025r. o godz. 15:57:
Napiszę jak zostaniesz sprowadzony na ziemię .