~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????
Kodomita odezwał się i nie dociera do niego jak wszystko drastycznie drożeje. Zapomniał o obietnicach Tuska i że w portfelach Polaków miało zostać więcej pieniędzy. Zaślepiony info z tvn24.
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????
Kodomita odezwał się i nie dociera do niego jak wszystko drastycznie drożeje. Zapomniał o obietnicach Tuska i że w portfelach Polaków miało zostać więcej pieniędzy. Zaślepiony info z tvn24.
Emerytom nie starcza już pieniędzy i z wielu zakupów rezygnują, ale nie dociera to do wyznawców Tuska.
To co , ja mam się do ich zakupów dokładać , a takiego xuya. Małgorzata Sadurska w PZU zarabiała 6 ts. zł. za godzinę. Niech ona wam da.
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????
~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.
Jak sprzedaje ?? Bo nie bardzo rozumiem. Trump kupi Ukrainę i nastanie spokój. Kupi Donbas i tereny na których obecnie są małe starcia militarne, przyleci tysiące amerykańskich żołnierzy rozgoszczą się jak u siebie a Donald z Władimirem i Kimem w Mar-a-Lago dogadają się w trójkę pomijając komika z Ukrainy i klaunów z UE
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????
Emerytom nie starcza już pieniędzy i z wielu zakupów rezygnują, ale nie dociera to do wyznawców Tuska.
głównym zwolennikiem POdwyższenia wieku emerytalnego jest niestety dzisiejszy emeryt, więc wcale mi ich nie szkoda , oni też w dużej mierze przyczynili się do tego kto dziś rządzi
~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.