Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
16 lutego 2025r. o 9:08
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????

Kodomita odezwał się i nie dociera do niego jak wszystko drastycznie drożeje. Zapomniał o obietnicach Tuska i że w portfelach Polaków miało zostać więcej pieniędzy. Zaślepiony info z tvn24.

Emerytom nie starcza już pieniędzy i z wielu zakupów rezygnują, ale nie dociera to do wyznawców Tuska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
16 lutego 2025r. o 9:12
Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????

Kodomita odezwał się i nie dociera do niego jak wszystko drastycznie drożeje. Zapomniał o obietnicach Tuska i że w portfelach Polaków miało zostać więcej pieniędzy. Zaślepiony info z tvn24.
Emerytom nie starcza już pieniędzy i z wielu zakupów rezygnują, ale nie dociera to do wyznawców Tuska.

To co , ja mam się do ich zakupów dokładać , a takiego xuya. Małgorzata Sadurska w PZU zarabiała 6 ts. zł. za godzinę. Niech ona wam da.
~~tak dla pełnej jasności niezalogowany
16 lutego 2025r. o 9:17
Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????

Nawet nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie. To dodam następnę: ile kosztował metr kwadratowy mieszkania w 2015r. i 2023r. ?????
Wiem, wiem w twoich mediach o tym cichutko.
~~Szmaragdowy Fiołek niezalogowany
16 lutego 2025r. o 9:32
A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 lutego 2025r. o 9:55
~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.

Jak sprzedaje ?? Bo nie bardzo rozumiem. Trump kupi Ukrainę i nastanie spokój. Kupi Donbas i tereny na których obecnie są małe starcia militarne, przyleci tysiące amerykańskich żołnierzy rozgoszczą się jak u siebie a Donald z Władimirem i Kimem w Mar-a-Lago dogadają się w trójkę pomijając komika z Ukrainy i klaunów z UE
~~Szmaragdowy Fiołek niezalogowany
16 lutego 2025r. o 10:11
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.

Jak sprzedaje ?? Bo nie bardzo rozumiem. Trump kupi Ukrainę i nastanie spokój. Kupi Donbas i tereny na których obecnie są małe starcia militarne, przyleci tysiące amerykańskich żołnierzy rozgoszczą się jak u siebie a Donald z Władimirem i Kimem w Mar-a-Lago dogadają się w trójkę pomijając komika z Ukrainy i klaunów z UE

Ty to w ogóle coś rozumiesz czy tylko kłamiesz co ci wciska ,, na żywo WaszynKton " tak ta twoja szczujnia z metodami z czasów ubecji napisała, podpowiem tm redaktorom, że prze G..
~~nabakier niezalogowany
16 lutego 2025r. o 10:15
Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tak dla pełnej jasności napisał(a): A może jeszcze napiszesz ile za wodę i ścieki płaciło się w 2015r i 2023r.?????????

głównym zwolennikiem POdwyższenia wieku emerytalnego jest niestety dzisiejszy emeryt, więc wcale mi ich nie szkoda , oni też w dużej mierze przyczynili się do tego kto dziś rządzi
~~W 10tkę niezalogowany
16 lutego 2025r. o 10:18
~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.

Nie! To nas sprzedaje,a Ukrainę kupuje od kacapka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo