~~W 10tkę napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.
Nie! To nas sprzedaje,a Ukrainę kupuje od kacapka
Zastosowana autokorekta
~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.
I ci klauni rządzą już od 3 dekad. Amerykański Donuś ma gdzieś Europę , on dba o swój kraj a nie o Europę. Polacy w ogóle nie uczą się na błędach. Zamiast sami zadbać o swój kraj to liżą tyłek Amerykanom
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.
I ci klauni rządzą już od 3 dekad. Amerykański Donuś ma gdzieś Europę , on dba o swój kraj a nie o Europę. Polacy w ogóle nie uczą się na błędach. Zamiast sami zadbać o swój kraj to liżą tyłek Amerykanom
~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.
Którzy nas po raz ktoryś z kolei wydymają.
W dymaniu sojuszników to oni są dobrzy.
Chciał bym podkreślić że my cały czas jesteśmy dymani przez Amerykanów od czasów wojny. Tak szczerze , jeżeli chodzi o Ukrainę to nawet ukraiński komik nie ma nic do gadania a co dopiero parlamentarzyści z Europy.
Trump kupi Ukrainę, żeby wydobycia przebiegały sprawnie to przetransportuje tysiące amerykańskich żołnierzy jako ochrona , dogada się z Putinem żeby tez kawałek torta zjadł i będzie cisza i spokój na świecie.
A jak coś Europa będzie protestowała to wyjdzie z NATO i tyle. Co to dla Trampa wziąć pióro w dłoń i podpisać dekret.