Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Kupiłem nick niezalogowany
16 lutego 2025r. o 10:33
~~W 10tkę napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Fiołek napisał(a): A tak o konkretach, w kampanii wyborczej Trump obiecał, ja zostanę prezydentem USA to pierwsze co zrobię to w 24 godziny zakończę wojnę na Ukrainie. Mija miesiąc a on dalej ją sprzedaje.

Nie! To nas sprzedaje,a Ukrainę kupuje od kacapka

Że się tak wtrącę … i mam pytanko do ciebie ??

W Polsce jest co jeszcze sprzedawać ??

Zobaczycie że Donald z USA dogada się z Władkiem , pomijając komika z Ukrainy i klaunów z UE i na Ukrainie nastąpi spokój.

Tak jak włodarz Rosji uleczył świat przed „ śmiertelnym wirusem „ tak amerykański Donuś będzie jak zbawca narodów i na świecie nastąpi spokój , bo jak nie to jak on zacznie bombardować to miasta będą wyglądać jak w Syrii lub podkręci ceny z cłami i Europa się o....

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaroniebieska Jodła niezalogowany
16 lutego 2025r. o 10:53
Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.
~~Szaroniebieska Jodła niezalogowany
16 lutego 2025r. o 10:54
.. pokojowej.. zapomniałem dodać..
16 lutego 2025r. o 11:22
~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.

I ci klauni rządzą już od 3 dekad. Amerykański Donuś ma gdzieś Europę , on dba o swój kraj a nie o Europę. Polacy w ogóle nie uczą się na błędach. Zamiast sami zadbać o swój kraj to liżą tyłek Amerykanom
~~Pomarańczowa Gailadia niezalogowany
16 lutego 2025r. o 12:25
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.

I ci klauni rządzą już od 3 dekad. Amerykański Donuś ma gdzieś Europę , on dba o swój kraj a nie o Europę. Polacy w ogóle nie uczą się na błędach. Zamiast sami zadbać o swój kraj to liżą tyłek Amerykanom

Którzy nas po raz ktoryś z kolei wydymają.
W dymaniu sojuszników to oni są dobrzy.
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
16 lutego 2025r. o 12:43
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.

Kim jest Radek Sikorski dla Trampa? Nikim tak samo jak Tusk. Po co wymachują swoimi szabelkami w Europie jak nikt nie zwraca na nich uwagę. Dba się o interesy swojego kraju jak robią to Niemcy, Francuzi, a Unia to tylko i wyłącznie ich interes ma być na wierzchu. Głoszą wszystkim kit, że to jest w interesie Unii, a Radek z Donaldem walczą o interesy Niemców, a nie polskie. Po co robić sobie wroga z Trampa i jego ludzi. W imię czyich interesów? Stanie potem taki Tusk koła Trampa i merda potulnie ogonem, ale jak jeździ po stolicach wszystkich krajów Unii to pokrzykuje i pokazuje jaki jest silny i mocny, a w kraju idzie do biedy i bezrobocia. Tak samo było za poprzedniej jego kadencji. Nie potrafił rządzić w kraju to jeździł po Europie i grał Mesjasza Europy. Nic nie zmądrzał i nic nie nauczył się.
16 lutego 2025r. o 12:47
~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szaroniebieska Jodła napisał(a): Na razie to nasz Raduś strzelił gadkę w Monachium i POstraszył Trampa, że wręczenie Nagrody Npbla jest w gestii europejczyków i niech uważa.... hahahaha... ależ mamy durniów przy władzy.... My jeszcze, jako państwo, to niebawem będziemy przez wszystkich omijane jak zaraza.

Którzy nas po raz ktoryś z kolei wydymają.
W dymaniu sojuszników to oni są dobrzy.

Chciał bym podkreślić że my cały czas jesteśmy dymani przez Amerykanów od czasów wojny. Tak szczerze , jeżeli chodzi o Ukrainę to nawet ukraiński komik nie ma nic do gadania a co dopiero parlamentarzyści z Europy.
Trump kupi Ukrainę, żeby wydobycia przebiegały sprawnie to przetransportuje tysiące amerykańskich żołnierzy jako ochrona , dogada się z Putinem żeby tez kawałek torta zjadł i będzie cisza i spokój na świecie.
A jak coś Europa będzie protestowała to wyjdzie z NATO i tyle. Co to dla Trampa wziąć pióro w dłoń i podpisać dekret.
~~Odczyniam zło niezalogowany
16 lutego 2025r. o 13:01
Po tym jak wiceprezydent USA nalał święconej wody w samo gniazdo wampirów, , Macro Drakula organizuje zlot wampirów z całej Europy w Paryżu, aby się naradzić co dalej robić ,bo może zabraknąć krwi do wysysania z narodów .Na zlot leci nasz Donald Nosferatu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza