Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
16 marca 2025r. o 9:31
Była sobie Barbara Skrzypek, sekretarka Naczelnika Polski , w środę bardzo ciekawie zeznawała w sprawie 2 wież Kaczyńskiego , a w sobotę jej się zmarło .Omerta !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Blond Cebulica niezalogowany
16 marca 2025r. o 9:40
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Była sobie Barbara Skrzypek, sekretarka Naczelnika Polski , w środę bardzo ciekawie zeznawała w sprawie 2 wież Kaczyńskiego , a w sobotę jej się zmarło .Omerta !

Widocznie Prokurator Wrzosek wykończyła ją psychicznie i nerwowo .Kaczyński twierdzi ,że to był celowy zamach na jej życie ,to co najlepsze to przesłuchiwana była w środę a zmarła w sobotę .
~~Rysio niezalogowany
16 marca 2025r. o 10:12
Kiedy zniszczysz komuś życie kłamstwami i manipulacjami o nim , przyjmij to jako pożyczkę
Glazurniku , którą będziesz długo spłacał z odsetkami
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:09
100 konkretów na 100 dni mówione przez Herr Tuska powinny być takie.
1- Polacy zrobię wam drugą Afrykę z polski
2- Będę okłamywał swój elektorat bo to są ...e.
3- Podniosę wam tak rachunki za prąd i gaz że będziecie oszczędzać
4- o kwocie 60 tys zł wolnej od podatku to możecie sobie pomarzyć.
5- paliwo będzie tylko dla bogatych a wy biedacy bojkotujcie stacje
6- każdemu Polakowi i każdej Polsce będzie w Polsce się gorzej żyło niż na Białorusi
7- zawsze was kłamałem , kłamie i będę kłamał bo jesteście głupim , wierzącym mi elektoratem

Zastosowana autokorekta

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:12
przykłady a nie pierdy Rysiaczku ...
PRZYKŁADY A NIE FANTAZJE ...
męczy cię to że Glazurnik pokazuje tu jakim łgarzem jest plantatorek...
ma męczyć ...ma boleć...;D
~~Brunatnofioletowy Buk niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:47
~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Była sobie Barbara Skrzypek, sekretarka Naczelnika Polski , w środę bardzo ciekawie zeznawała w sprawie 2 wież Kaczyńskiego , a w sobotę jej się zmarło .Omerta !

Widocznie Prokurator Wrzosek wykończyła ją psychicznie i nerwowo .Kaczyński twierdzi ,że to był celowy zamach na jej życie ,to co najlepsze to przesłuchiwana była w środę a zmarła w sobotę .

Pseudo biznesmen z Austrii maił na koncie tylko 100 parę Euro i miał wybudować dwie wieże. Nikt nie słyszał o tym budowlańcu we Wiedniu, a teraz Giertych z Bodnarem robią show przed wyborami do Belwederu. PO sprzedała swoje grunty i pieniądze przejadła i boli ich, że PiS nie sprzedał swoich gruntów. Chamstwem jest szydzić ze zmarłej osoby. Publicznie nie udostępniono jak ją przesłuchiwano i jak nie widziałeś tego i słyszałeś to zamknij swój niewyparzony pysk. Szydzisz ze zmarłeś osoby, której nie znasz. Nie wiesz czy nie miała problemów ze zdrowiem i czy to przesłuchanie nie zrobiło swoje na zdrowiu zmarłej.
~~kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:53
Trzydzieści lat żyła w zdrowiu będąc u koryta i mieć z tego kasę a teraz kiedy kiedy ją wzięto za mordę nagle zachorowała?
Zróbcie ją świętą pisowskie złodzieje. Przypomnijcie sprawę Basi Blidy pisowskie łajzy.
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 13:02
~~kupiłem nick napisał(a): Trzydzieści lat żyła w zdrowiu będąc u koryta i mieć z tego kasę a teraz kiedy kiedy ją wzięto za mordę nagle zachorowała?
Zróbcie ją świętą pisowskie złodzieje. Przypomnijcie sprawę Basi Blidy pisowskie łajzy.

Nie stać ciebie na swój nick że pod „moim nickiem piszesz”

Rozumiem , rozumiem jestem twoim autorytetem :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza