Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dawid Sarbak: Jestem najlepszym kandydatem na prezydenta Bolesławca
~~Jarosław niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:03
Odwiedził mnie w sobotę, szczery, empatyczny i mądry facet, polecam Pana Dawida. Wcześniej go nie znałem, widziałem bandery
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Aldona niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:04
Odważnie i pewnie siebie
~~Popielaty Sumak niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:04
~~Srebrnoszara Trzykrotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pszeniczna Lantana napisał(a): Dobrze młody wypadł, przynajmniej logicznie mówi

To chyba oglądaliśmy różne wywiady.

Wygadany na prowincjonalny sposób. Widać socjotechniczną szkołę partii matki, ale młody nie potrafił nawet z niej konkretnie skorzystać, bo jej mentalnie nie skleja.

Sztandar PiS mu nie pomoże, a wręcz zaszkodzi po wyborach parlamentarnych.

Zdobędzie jakieś głosy, ale prawicowcy wybiorą raczej Romana lub Molaka, bo dla seniorów popierających PiS borsuk jest za młody.

On chyba sam nie wierzy w zwycięstwo, patrząc na jego mowę ciała.

Z tej mąki chleba nie będzie.
~~Grynszpanowa Petunia niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:05
koszmarny niekompetentny facet, Sarbak nie masznic do powiedzenia, przykre dla ciebie

~~Białobrązowa Dabecja niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:07
Nie widzę u niego wiary w zwycięstwo, ponieważ on sam wie, że PiS to teraz balast dla niego. Nie jest przecież głupi.

Może kiedyś, ale teraz jest przyklejony do PiS i to jest jego największy problem.

~~Żółtobiała Metasekwoja niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:12
Jeżeli byłby inteligentny to moim zdaniem nie startowalby z PIS. Więc albo cwaniak , albo...
~~Szarozielony Rącznik niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:24
Ale was boli, że młody i tak wygadany, z merytorycznym przygotowaniem
~~Ookkkhoooo niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:32
Jak dla mnie Dobrze wypadł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza