~~Biskupia Śnieguliczka niezalogowany 18 marca 2024r. o 21:41
Jak powiedział „stand up” to śmiechłam. Chodzi o jakiś katolicki kabaret? PiS chce się odmłodzić, ale w sumie nie wyszło. Nie wiem, kto prócz rodziny na niego zagłosuje. Szczerze gdybym była prawakiem szybciej wybrałabym Molaka, przynajmniej autentyczny, a nie na siłę robiona kreacja polityka.
~~Bladoróżowy Grzybień niezalogowany 18 marca 2024r. o 22:02
Kandydat ma duży potencjał działania.I co najważniesze wszystko chce konsultować z mieszkańcami miasta.Gdyby tak obecny prezydent pytał się mieszkańców to inaczej by wyglądało nasze miasto.Baseny sadzawki ,brak porządnego lodowiska krytego.Dzisiaj z żoną byliśmy w Zgorzelcu na prawdziwym pełnowymiarowym lodowisku .Pani na kasie ,powiedziała ,że bardzo dużo osób przyjeżdza z Bolesławca.Stadion ok.ale trybun mało.Według mnie na starym dworcu niepotrzebna Galeria i budowa zatopionych w dole wieżowców.Tam mogło powstac centrum sportowe z Nowoczesną halą sportową,krytym lodowiskiem ,kortami ,strzelnicą sportową.Na tym terenie można było wybudować Parkng piętrowy ,zwłaszcza że do centrum blisko.Nie jestem sympatykiem Pisu ,ale oddaje głos na Pana Dawida.Bo dla mnie jest ważna mała Ojczyzna a nie przynależność partyjna.
~~Ciemnoturkusowa Tawułka niezalogowany 18 marca 2024r. o 22:11
Dawid, młody jesteś, masz potencjał, wyjdź z tego PiS póki możesz i ogarniaj sam temat, albo z jakimś neutralnym obozem. Przesiąkasz tym PiSem coraz bardziej. Nie zmarnuj potencjału z czymś co zaraz odejdzie w cień.
~~Orzechowy Kosaciec niezalogowany 18 marca 2024r. o 22:20
Łączenie pokoleń.... I aplikacja. To się wyklucza. Czy każda babci i dziadzio ogarnie aplikację?
Ale dlaczego to najlepszy kandydat, dalej nie było odpowiedzi.
Praktyczne inwestycje? A baseny nie są praktyczne, a termy..... no teraz to tam wygląda jakby nikt nie ogarniał ale sama inwestycja super.
I wówczas powód do dumy!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.