Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dawid Sarbak: Jestem najlepszym kandydatem na prezydenta Bolesławca
~~Nie wiem na kogo oddać głos niezalogowany
18 marca 2024r. o 22:37
Czy pan Dawid ma jakąś stronę internetową? Gdzie można go znaleźć, żeby lepiej zapoznać się z pomysłami na miasto?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowożółta Rudbekia niezalogowany
18 marca 2024r. o 22:38
~~Bladoróżowy Grzybień napisał(a): Kandydat ma duży potencjał działania.I co najważniesze wszystko chce konsultować z mieszkańcami miasta.Gdyby tak obecny prezydent pytał się mieszkańców to inaczej by wyglądało nasze miasto.Baseny sadzawki ,brak porządnego lodowiska krytego.Dzisiaj z żoną byliśmy w Zgorzelcu na prawdziwym pełnowymiarowym lodowisku .Pani na kasie ,powiedziała ,że bardzo dużo osób przyjeżdza z Bolesławca.Stadion ok.ale trybun mało.Według mnie na starym dworcu niepotrzebna Galeria i budowa zatopionych w dole wieżowców.Tam mogło powstac centrum sportowe z Nowoczesną halą sportową,krytym lodowiskiem ,kortami ,strzelnicą sportową.Na tym terenie można było wybudować Parkng piętrowy ,zwłaszcza że do centrum blisko.Nie jestem sympatykiem Pisu ,ale oddaje głos na Pana Dawida.Bo dla mnie jest ważna mała Ojczyzna a nie przynależność partyjna.

W Zgorzelcu nie ma lodowiska, jest w Łagowie, a to już nie Zgorzelec tylko gmina wiejska.
~~Mała Moskwa niezalogowany
18 marca 2024r. o 22:39
Przyjemnie się słuchało. Dawid jak zawsze autentyczny, szczery i z dystansem do siebie
~~Jakub niezalogowany
18 marca 2024r. o 22:41
~~Grynszpanowa Petunia napisał(a): koszmarny niekompetentny facet, Sarbak nie masznic do powiedzenia, przykre dla ciebie
Oj czuje ,ze będzie Prezydentem Miasta. Śniło mi się .Jeżeli to będzie wola Boża to nic na to nie poradzimy siła wyższa.

~~Szarozielony Rącznik niezalogowany
18 marca 2024r. o 22:41
Szczerze miałem wątpliwości między jednym z kandydatów a panem Sarbakowiem. Znamy się z panami z kościoła, ale patrząc na merytoryczność, wiedzę samorządową, zasób słownictwa to przekonałem się. Tylko Radny dba o nasze osiedle, zabiegał wielokrotnie w ramach pomocy w spółdzielni, walczy o parking, zwrócenie kostki i jest do stałej dyspozycji dja mieszkańcom
~~Bladoróżowy Grzybień niezalogowany
18 marca 2024r. o 22:52
~~Płowożółta Rudbekia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Grzybień napisał(a): Kandydat ma duży potencjał działania.I co najważniesze wszystko chce konsultować z mieszkańcami miasta.Gdyby tak obecny prezydent pytał się mieszkańców to inaczej by wyglądało nasze miasto.Baseny sadzawki ,brak porządnego lodowiska krytego.Dzisiaj z żoną byliśmy w Zgorzelcu na prawdziwym pełnowymiarowym lodowisku .Pani na kasie ,powiedziała ,że bardzo dużo osób przyjeżdza z Bolesławca.Stadion ok.ale trybun mało.Według mnie na starym dworcu niepotrzebna Galeria i budowa zatopionych w dole wieżowców.Tam mogło powstac centrum sportowe z Nowoczesną halą sportową,krytym lodowiskiem ,kortami ,strzelnicą sportową.Na tym terenie można było wybudować Parkng piętrowy ,zwłaszcza że do centrum blisko.Nie jestem sympatykiem Pisu ,ale oddaje głos na Pana Dawida.Bo dla mnie jest ważna mała Ojczyzna a nie przynależność partyjna.

W Zgorzelcu nie ma lodowiska, jest w Łagowie, a to już nie Zgorzelec tylko gmina wiejska.

Zgadza się sprawdziłem w internecie.Lodowisko Łoś ,w Łagowie.Przy centrum Handlowym niedaleko ronda,myślałem ,że to Zgorzelec.Jezdzimy drogą wzdłuż Galerii tam tablicy nie ma .
~~Bławatkowa Porzeczka niezalogowany
18 marca 2024r. o 23:53
Smród PiSu będzie się za nim ciągnąć jeszcze przez lata.
~~Żółtawy Złotokap niezalogowany
19 marca 2024r. o 3:45
Jest za strefą płatnego parkowania, ale w innej formie. Czyli gość odpada. Płacę podatki w tym mieście i chce bezpłatnie jechać do urzędu, sklepu, przedszkola, czy apteki. To mi się po prostu należy!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.