~~Płowożółta Rudbekia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Grzybień napisał(a): Kandydat ma duży potencjał działania.I co najważniesze wszystko chce konsultować z mieszkańcami miasta.Gdyby tak obecny prezydent pytał się mieszkańców to inaczej by wyglądało nasze miasto.Baseny sadzawki ,brak porządnego lodowiska krytego.Dzisiaj z żoną byliśmy w Zgorzelcu na prawdziwym pełnowymiarowym lodowisku .Pani na kasie ,powiedziała ,że bardzo dużo osób przyjeżdza z Bolesławca.Stadion ok.ale trybun mało.Według mnie na starym dworcu niepotrzebna Galeria i budowa zatopionych w dole wieżowców.Tam mogło powstac centrum sportowe z Nowoczesną halą sportową,krytym lodowiskiem ,kortami ,strzelnicą sportową.Na tym terenie można było wybudować Parkng piętrowy ,zwłaszcza że do centrum blisko.Nie jestem sympatykiem Pisu ,ale oddaje głos na Pana Dawida.Bo dla mnie jest ważna mała Ojczyzna a nie przynależność partyjna.
W Zgorzelcu nie ma lodowiska, jest w Łagowie, a to już nie Zgorzelec tylko gmina wiejska.
Zgadza się sprawdziłem w internecie.Lodowisko Łoś ,w Łagowie.Przy centrum Handlowym niedaleko ronda,myślałem ,że to Zgorzelec.Jezdzimy drogą wzdłuż Galerii tam tablicy nie ma .