~~gario napisał(a): PiSowcy płaczą, że Tusk nie zrealizował 100 konkretów w sto dni (czy głosowaliście na Tuska? Wątpię. To xuj was to obchodzi), ale jak wjeżdża temat postawienia Glapińskiego przed Trybunałem Stanu (konkret nr 22), to nagle nie, tak nie można, tak się nie godzi. Zdecydujcie się tłuki.
~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a): Wolę być Tuskiem x.ujem na kaczych łapach xD
~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a): Wolę być Tuskiem x.ujem na kaczych łapach xD
Wolę być Tuskiem niż x.ujem na kaczych łapach xD
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a): Wolę być Tuskiem x.ujem na kaczych łapach xD
Hołota dalej tęskni za złodziejami z PIS.
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a): Wolę być Tuskiem x.ujem na kaczych łapach xD
Hołota dalej tęskni za złodziejami z PIS.
Zwolennicy kaczora Donalda Tuska to Ludzie o wysokiej kulturze osobistej ,świetnie wykształceni,wyjątkowi patrioci i niezłodzieje .
~~gario napisał(a): PiSowcy płaczą, że Tusk nie zrealizował 100 konkretów w sto dni (czy głosowaliście na Tuska? Wątpię. To xuj was to obchodzi), ale jak wjeżdża temat postawienia Glapińskiego przed Trybunałem Stanu (konkret nr 22), to nagle nie, tak nie można, tak się nie godzi. Zdecydujcie się tłuki.
~~Franek napisał(a):Ktoś napisał: ~~gario napisał(a): PiSowcy płaczą, że Tusk nie zrealizował 100 konkretów w sto dni (czy głosowaliście na Tuska? Wątpię. To xuj was to obchodzi), ale jak wjeżdża temat postawienia Glapińskiego przed Trybunałem Stanu (konkret nr 22), to nagle nie, tak nie można, tak się nie godzi. Zdecydujcie się tłuki.
Nie płaczemy, tylko śmiejemy się , że kaczor Tusk Donald zrobił Was w konia i to już po raz drugi. Przekonacie się co jeszcze przygotuje Polsce Koalicja 4 Pazernych.
~~Fioletowoczarny Złotokap napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~gario napisał(a): PiSowcy płaczą, że Tusk nie zrealizował 100 konkretów w sto dni (czy głosowaliście na Tuska? Wątpię. To xuj was to obchodzi), ale jak wjeżdża temat postawienia Glapińskiego przed Trybunałem Stanu (konkret nr 22), to nagle nie, tak nie można, tak się nie godzi. Zdecydujcie się tłuki.
Nie płaczemy, tylko śmiejemy się , że kaczor Tusk Donald zrobił Was w konia i to już po raz drugi. Przekonacie się co jeszcze przygotuje Polsce Koalicja 4 Pazernych.
Wspaniały kwik PiSich złodzei odrywanych od koryta :)
Kwiii, kwiii, kwiii... xD
Przekonasz Się świnko, że będziesz miauczał i to niedługo