Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Impuls Lokalny komentuje powołanie jednoosobowej komisji ds. oświetlenia ulicznego
~~Oranżowa Aukuba niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:24
Pewnie głosował za nowym oświetleniem a nie bublem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworudy Hibiskus niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:26
dlaczego pan bezradny MM odmówił umieszczenia raportu UE z inwestycji na swojej stronie , przypomnę tylko "bez zastrzeżeń"
~~Różowawy Agrest niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:28
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Z mojego punktu widzenia impuls został zrobiony w jako, i to wielkie jako! Co ja mogę powiedzieć, głupota nie zna granic. Przecież Małkowski jest i był radnym, dlaczego wcześniej nie reagował i o ile pamiętam za tym oświetleniem głosował,

w jajo to zrobiono mieszkańców. jak miał nie głosować za modernizacją? I reagowali wcześniej, sprawdź interpelację, ich artykuły monity itp... A komisję można przecież było powołać po zakończeniu modernizacji... Próbujesz klepać na nutę ratusza ale słabo ci to wychodzi. Ludzie ocenią.
~~Wrzosowy Len niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:30
~~Jaskraworudy Hibiskus napisał(a): dlaczego pan bezradny MM odmówił umieszczenia raportu UE z inwestycji na swojej stronie , przypomnę tylko "bez zastrzeżeń"

Słuchałam. Nic nie odmówił, ale też z jakiej racji ma to publikować? Pytanie dlaczego Urząd miasta tego nie opublikował jeszcze?
~~rys niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:31
radny bez żadnej komisji może sprawdzać dokumentacje przetargowe i wykonawcze. Obywatele Bolesławca zgłaszam się do komisji. Poszukuję jeszcze ze dwie osoby do sprawdzenia dokumentacji. Cyrk z wózkiem romusia faktycznie wart jego łepetyny.
~~Duży Joe niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:38
Prezydent niezwykle zadowolony. Chwaląc się specjalistami w podległych urzędach, których wszyscy podobno nam zazdroszczą (jak małe dziecko w piaskownicy) Miasto bez perspektyw skazane na wykluczenie. "Prosze nam nie mówic co to jest smart city"., My mamy nagrode Europy i jesteśmy smart city. Ja Prezydent jestem wykładowca i specjalistą w tej dziedzinie.
~~Cynobrowy Maczek niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:45
Jako biegły rewident na emeryturze zgłaszam swój udzial pro bono w obywatelskiej komisji.Kontakt priv. Impuls Lokalny.

~~Masakra niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:55
Ludzie , dajcie spokój. Czytaliście tę uchwałę?
Bubel jakich mało! Napisali, że skutków finansowych nie wywoła... A biegli to za darmo mają pracować ?
Oglądałem Sesję. Radny Molak się w ogóle nie odzywał, porażka... Radny Małkowski próbował coś tam mówić, ale był wyjaśniany merytorycznie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza