Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Impuls Lokalny komentuje powołanie jednoosobowej komisji ds. oświetlenia ulicznego
~~Cynobrowy Maczek niezalogowany
28 marca 2024r. o 11:04
~~Masakra napisał(a): Ludzie , dajcie spokój. Czytaliście tę uchwałę?
Bubel jakich mało! Napisali, że skutków finansowych nie wywoła... A biegli to za darmo mają pracować ?
Oglądałem Sesję. Radny Molak się w ogóle nie odzywał, porażka... Radny Małkowski próbował coś tam mówić, ale był wyjaśniany merytorycznie.

14mln poszło na spartolona inwestycję.Odszkodowania pokryją wszystko, wykonawca zapłaci.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskrawoniebieski Hebe niezalogowany
28 marca 2024r. o 11:12
Szastamy publiczną kasą bez nadzoru i wiemy o tym. Ale nic nam nie zrobicie, więc się nie boimy.

Możemy wszystko, a wy nas cmoknijcie w pompę, ale najpierw zagłosujcie na Romana xD
~~Szkarłatny Eukomis niezalogowany
28 marca 2024r. o 11:19
Wszystkim "Impulsywnym" nacechowanym aktywnością - wprost proporcjonalną do kompetencji, dedykuję przepiękną piosenkę ludową; " jestem k***a bez pojęcia po com się tu k***a pchoł, po com się tu k***a pchoł, wszyscy mi się k***a dziwowali, nawet się pan Zdzichu śmioł, nawet się pan Zdzichu śmioł,
~~123123 niezalogowany
28 marca 2024r. o 11:41
Klasycznie pachołki 2 wiodących ugrupowań uwaliły sprawę w zarodku. Czegoś sie bali?
~~Czerwona Celozja niezalogowany
28 marca 2024r. o 11:41
Wymiana oświetlenia w mieście miała przynieść i przyniosła efekt ekonomiczny - oszczędność energii. Technologia LED jest taka a nie inna i faktycznie ilość światła pod lampami jest taka sama lub większa, ale niestety promień świecenia jest mniejszy i stąd może efekt poczucia, że jest ciemniej. Pan radny MM mam nadzieję, że w czasie wolnym prywatnym będzie pracował w pocie czoła w komisji. A czy ma ku temu kompetencje jest biegłym? Bo przecież nie przyprowadzi sobie kogoś postronnego do pomocy bo mu nie wolno.
Jak dla mnie polityczne bicie piany, które szkodzi IMpulsowi co pewnie zrozumiał radny ŁM z impulsu i inni.
Na sesji wytłumaczono, że inwestycja była kontrolowana zewnętrznie kilkukrotnie czego w zacietrzewieniu pan radny chyba nie zrozumiał.
Nie popieram takiego działania IMpulsu.
~~Rdzawy Rdest niezalogowany
28 marca 2024r. o 11:57
~~Szkarłatny Eukomis napisał(a): Wszystkim "Impulsywnym" nacechowanym aktywnością - wprost proporcjonalną do kompetencji, dedykuję przepiękną piosenkę ludową; " jestem k***a bez pojęcia po com się tu k***a pchoł, po com się tu k***a pchoł, wszyscy mi się k***a dziwowali, nawet się pan Zdzichu śmioł, nawet się pan Zdzichu śmioł,

Piecze? ma piec :)
~~Zielonkawy Cis niezalogowany
28 marca 2024r. o 12:12
~~Masakra napisał(a): Ludzie , dajcie spokój. Czytaliście tę uchwałę?
Bubel jakich mało! Napisali, że skutków finansowych nie wywoła... A biegli to za darmo mają pracować ?
Oglądałem Sesję. Radny Molak się w ogóle nie odzywał, porażka... Radny Małkowski próbował coś tam mówić, ale był wyjaśniany merytorycznie.

Skoro bubel to jakim prawem znalazł się w porządku obrad? gdyby był niezgodny z prawem to radca wydaje negatywną opinię a przewodniczący rady nie wpisuje w porządek obrad. Skoro zatem projekt uchwały został uwzględniony to znaczy że był zgodny z prawem i nie mieli zatem argumentu żeby go w porządek nie wpisać. Doucz się, "prawniku" od ping-ponga.
~~Miedziana Ułudka niezalogowany
28 marca 2024r. o 12:22
~~Szkarłatny Eukomis napisał(a): Wszystkim "Impulsywnym" nacechowanym aktywnością - wprost proporcjonalną do kompetencji, dedykuję przepiękną piosenkę ludową; " jestem k***a bez pojęcia po com się tu k***a pchoł, po com się tu k***a pchoł, wszyscy mi się k***a dziwowali, nawet się pan Zdzichu śmioł, nawet się pan Zdzichu śmioł,

Jakbyś się nie odzywał to może nie wszyscy by wiedzieli że jesteś głąbem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza