~~Brunatnoszara Aksamitka napisał(a): Kiedy będą wycięte krzaki przy drodze z Gromadki w strone Osłej, Różyńca? Ktoś sie tym interesuje w gminie? Wiem ze droga jest powiatowa ale jeśli powiat sie nie interesuje to może gmina by się zainteresowała?? Czy nie ma tam nikt czasu?
~~Brunatnoszara Aksamitka napisał(a): Kiedy będą wycięte krzaki przy drodze z Gromadki w strone Osłej, Różyńca? Ktoś sie tym interesuje w gminie? Wiem ze droga jest powiatowa ale jeśli powiat sie nie interesuje to może gmina by się zainteresowała?? Czy nie ma tam nikt czasu?
~~Prorock napisał(a): Może czekają aż nie daj Boże dojdzie do tragedii,wtedy
pójdzie się na stypę, przemówienie, no i elektoratu przybędzie
~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszara Aksamitka napisał(a): Kiedy będą wycięte krzaki przy drodze z Gromadki w strone Osłej, Różyńca? Ktoś sie tym interesuje w gminie? Wiem ze droga jest powiatowa ale jeśli powiat sie nie interesuje to może gmina by się zainteresowała?? Czy nie ma tam nikt czasu?
Zgłoś się że na umowę o dzieło , wraz z partnerem je wykosicie .Będziecie mieli darmowy opał na zimę.
~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoszara Aksamitka napisał(a): Kiedy będą wycięte krzaki przy drodze z Gromadki w strone Osłej, Różyńca? Ktoś sie tym interesuje w gminie? Wiem ze droga jest powiatowa ale jeśli powiat sie nie interesuje to może gmina by się zainteresowała?? Czy nie ma tam nikt czasu?
Zgłoś się że na umowę o dzieło , wraz z partnerem je wykosicie .Będziecie mieli darmowy opał na zimę.
Jesteś śmieszny . Ty potrzebujesz opału na zimę. Usuń te krzewy i zarośla sam.
Łon i córki POtrzebują psychiatry, wszędzie widzą homosi, a to już jest choroba
~~Zofia z rady parafialnej napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowożółty Rabarbar napisał(a): Pytanie do radnych i wójta:
Czy nasyp po byłej linii kolejowej jest własnością Urzędu Gminy w Gromadce?
Pracownicy urzędu koszą ten nasyp za gminne pieniądze?
Jeżeli został on przejęty to będzie koszony od stacji w Modle aż do Trzebienia?
Dlaczego pytam, bo na drogach gminnych nie kosi się poboczy a to jest chyba ważniejsze od nasypu w stronę byłego tartaku.
Siana nam trza , przy drodze jest z ołowiem.
~~Bakłażanowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zofia z rady parafialnej napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółty Rabarbar napisał(a): Pytanie do radnych i wójta:
Czy nasyp po byłej linii kolejowej jest własnością Urzędu Gminy w Gromadce?
Pracownicy urzędu koszą ten nasyp za gminne pieniądze?
Jeżeli został on przejęty to będzie koszony od stacji w Modle aż do Trzebienia?
Dlaczego pytam, bo na drogach gminnych nie kosi się poboczy a to jest chyba ważniejsze od nasypu w stronę byłego tartaku.
Siana nam trza , przy drodze jest z ołowiem.
Pytanie było do radnych i wójta, jesteś radnym czy może wójtem Buraku?
W oborze pracuję ,oborowym jestem, tacy też są potrzebni .Wójt i radni ci nie odpowiedzą , nie ta liga , ale ja oborowy a jakże.
Masz jeszcze jakieś pytania ? zbliża się pora dojenia krów. Buk z tobą synu.