~~Celina napisał(a): Należy przekonać Polaków by kupowali margarynę zamiast masła. Dzisiaj masło jest symbolem polskiej biedy, do której doprowadziły nieudolne rządy Koalicji Oszustów.
~~Ceglastoróżowy Czosnek napisał(a): jeśli już mowa o dino/gromadka, to czy doświadczyliście chamskiego traktowania klientów przez niektóre nowe panie ekspedientki? arogancja rodem z PRL-u, przydałoby się zainteresować problemem dyrekcję dyskontu
~~Oranżowa Śnieguliczka napisał(a):a co zabolało?? do stajni pracować jak się jest patolem, z dala od ludzi!Ktoś napisał: ~~Ceglastoróżowy Czosnek napisał(a): jeśli już mowa o dino/gromadka, to czy doświadczyliście chamskiego traktowania klientów przez niektóre nowe panie ekspedientki? arogancja rodem z PRL-u, przydałoby się zainteresować problemem dyrekcję dyskontu
A co Ty gęby nie masz i nie umiesz się odezwać , tylko będzisz kapować konfituro ? Chyba Cię w szkole w d upę kopali i teraz szukasz gdzie się wykazać. Większość takich idzie do molicji , straży wiejskiej albo na strażaka i wiesza kamizelkę na fotelu.
~~Teo Van Und napisał(a):Ktoś napisał: ~~Celina napisał(a): Należy przekonać Polaków by kupowali margarynę zamiast masła. Dzisiaj masło jest symbolem polskiej biedy, do której doprowadziły nieudolne rządy Koalicji Oszustów.
Celyna , mam 4 kostki , oddasz mi się za nie ???
82% tłuszczu , tyle co na tobie .
~~Ołowianoszary Sit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo Van Und napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Celina napisał(a): Należy przekonać Polaków by kupowali margarynę zamiast masła. Dzisiaj masło jest symbolem polskiej biedy, do której doprowadziły nieudolne rządy Koalicji Oszustów.
Celyna , mam 4 kostki , oddasz mi się za nie ???
82% tłuszczu , tyle co na tobie .
Z tęczowymi nie tańczę
Tobie Celyna to tylko tańce w głowie ,drogiego masła byśmy trochę zużyli. Próbowałaś ?