Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Zielonożółty Wilec niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 14:24
pisz na Berdyczów
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Celina niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 15:11
Należy przekonać Polaków by kupowali margarynę zamiast masła. Dzisiaj masło jest symbolem polskiej biedy, do której doprowadziły nieudolne rządy Koalicji Oszustów.
~~Zielonożółty Wilec niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 15:58
wolę smalczyk ze skwarkami ,pychota
~~Teo Van Und niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 16:04
~~Celina napisał(a): Należy przekonać Polaków by kupowali margarynę zamiast masła. Dzisiaj masło jest symbolem polskiej biedy, do której doprowadziły nieudolne rządy Koalicji Oszustów.

Celyna , mam 4 kostki , oddasz mi się za nie ???
82% tłuszczu , tyle co na tobie .
~~Oranżowa Śnieguliczka niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 16:45
~~Ceglastoróżowy Czosnek napisał(a): jeśli już mowa o dino/gromadka, to czy doświadczyliście chamskiego traktowania klientów przez niektóre nowe panie ekspedientki? arogancja rodem z PRL-u, przydałoby się zainteresować problemem dyrekcję dyskontu

A co Ty gęby nie masz i nie umiesz się odezwać , tylko będzisz kapować konfituro ? Chyba Cię w szkole w d upę kopali i teraz szukasz gdzie się wykazać. Większość takich idzie do molicji , straży wiejskiej albo na strażaka i wiesza kamizelkę na fotelu.
~~a ja swoje niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 16:55
~~Oranżowa Śnieguliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastoróżowy Czosnek napisał(a): jeśli już mowa o dino/gromadka, to czy doświadczyliście chamskiego traktowania klientów przez niektóre nowe panie ekspedientki? arogancja rodem z PRL-u, przydałoby się zainteresować problemem dyrekcję dyskontu

A co Ty gęby nie masz i nie umiesz się odezwać , tylko będzisz kapować konfituro ? Chyba Cię w szkole w d upę kopali i teraz szukasz gdzie się wykazać. Większość takich idzie do molicji , straży wiejskiej albo na strażaka i wiesza kamizelkę na fotelu.
a co zabolało?? do stajni pracować jak się jest patolem, z dala od ludzi!
~~Ołowianoszary Sit niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 16:57
~~Teo Van Und napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Celina napisał(a): Należy przekonać Polaków by kupowali margarynę zamiast masła. Dzisiaj masło jest symbolem polskiej biedy, do której doprowadziły nieudolne rządy Koalicji Oszustów.

Z tęczowymi nie tańczę
~~mocny korzeń niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 17:04
~~Ołowianoszary Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teo Van Und napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Celina napisał(a): Należy przekonać Polaków by kupowali margarynę zamiast masła. Dzisiaj masło jest symbolem polskiej biedy, do której doprowadziły nieudolne rządy Koalicji Oszustów.

Z tęczowymi nie tańczę

Tobie Celyna to tylko tańce w głowie ,drogiego masła byśmy trochę zużyli. Próbowałaś ?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza