~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Czy samorząd gminy Gromadka nie dostrzega tego problemu jakim jest zdewastowany zakład widmo po byłej odlewni żeliwa? Należy podjąć odpowiednie kroki prawne i zmusić właścicieli do uporządkowania tego terenu.
To się bierz do łopaty MOPSiaku
~~Maria napisał(a): Chyba nie rozumiem?!
Czyżby Wójt miał sprzątać i dbać o prywatne posesje!?
Ktoś ma prawo własności do starej odlewni to niech o to dba!
Wójt ma chyba inne zadania
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Czy samorząd gminy Gromadka nie dostrzega tego problemu jakim jest zdewastowany zakład widmo po byłej odlewni żeliwa? Należy podjąć odpowiednie kroki prawne i zmusić właścicieli do uporządkowania tego terenu.
To się bierz do łopaty MOPSiaku
~~Maria napisał(a): Chyba nie rozumiem?!
Czyżby Wójt miał sprzątać i dbać o prywatne posesje!?
Ktoś ma prawo własności do starej odlewni to niech o to dba!
Wójt ma chyba inne zadania[
Wójt może wysłać pismo do właściciela działki by uporządkował teren . Jeżeli właściciel nieruchomości tego nie zrobi, to sprawę kieruje się do sądu.
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Do moderatora; Dlaczego blokujesz moje wpisy i dlaczego mam zablokowane wstawianie komentarzy podając przykład z yutuba?
~~Lisa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Do moderatora; Dlaczego blokujesz moje wpisy i dlaczego mam zablokowane wstawianie komentarzy podając przykład z yutuba?
Bo Tusk Donald nakazał cenzurę.