~~Szaroniebieski Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rezedowa Czubatka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowa Katalpa napisał(a): Za swoje drukują i wieszają a nie jak Organista, który drukował w domu kultury za nasze pieniądze a rozwieszali pracownicy.
A wiesz że za pisanie takich kocopołów są paragrafy? Nie jesteś anonimowy.
Łoo ! Uderz w stół a nożyce się odezwą . Ale polew.
To nie polew , publicznie oskarżasz wójta , że za państwowe pieniądze drukował swoje plakaty , a podlegli mu pracownicy je rozwieszali. Oczywiście masz na to dowody , prawda ?
~~dziękuję za uwagę napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rezedowa Czubatka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowa Katalpa napisał(a): Za swoje drukują i wieszają a nie jak Organista, który drukował w domu kultury za nasze pieniądze a rozwieszali pracownicy.
To nie polew , publicznie oskarżasz wójta , że za państwowe pieniądze drukował swoje plakaty , a podlegli mu pracownicy je rozwieszali. Oczywiście masz na to dowody , prawda ?
To nie ja pisałem ,ale on na bank ma dowody ,ale to na organistę jakiegoś ha,ha. Także spoko , luzuj gacie. Mają nagrania , zdjęcia , odciski palców , także to tak się bawią.
~~Różowawa Kalmia napisał(a): Parafianie już dawno powinni takiego organistę pogonić. Wstydu nie ma. Nic nie potrafi a Radą Parafialną chce rządzić. Na dodatek kupę siana z naszej tacy zabiera.
Ja się pytam, co na to ksiądz i ministranci?
~~Maria napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowawa Kalmia napisał(a): Parafianie już dawno powinni takiego organistę pogonić. Wstydu nie ma. Nic nie potrafi a Radą Parafialną chce rządzić. Na dodatek kupę siana z naszej tacy zabiera.
Ja się pytam, co na to ksiądz i ministranci?
Zrobić tak jak w Gromadce . Tu nie ma organisty od wielu lat . Każdy śpiewa jak potrafi , bez akompaniamentu .Jest wesoło i fajnie.
~~Szaroniebieski Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~dziękuję za uwagę napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Jastrzębiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rezedowa Czubatka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowa Katalpa napisał(a): Za swoje drukują i wieszają a nie jak Organista, który drukował w domu kultury za nasze pieniądze a rozwieszali pracownicy.
To nie ja pisałem ,ale on na bank ma dowody ,ale to na organistę jakiegoś ha,ha. Także spoko , luzuj gacie. Mają nagrania , zdjęcia , odciski palców , także to tak się bawią.
Śp. Darek w końcu takich paru cwaniaczków utemperował, a myśleli, że są anonimowi. Chyba czas zrobić z tym porządek...
~~Kredowobiały Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dziękuję za uwagę napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Jastrzębiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rezedowa Czubatka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowa Katalpa napisał(a): Za swoje drukują i wieszają a nie jak Organista, który drukował w domu kultury za nasze pieniądze a rozwieszali pracownicy.
Śp. Darek w końcu takich paru cwaniaczków utemperował, a myśleli, że są anonimowi. Chyba czas zrobić z tym porządek...
Pewnie ,że tak ! Za ucho i na środek koscioła. A póżniej za karę sprzątanie kościoła i odklejanie gum z pod ławek. Kara musi być !