~~Celestynowy Czosnek napisał(a): Z okazji dnia kobiet społeczność LGBT i dilerzy z Gromadki życzą Wójtowi spełnienia najskrytszych marzeń i żeby było jak jest.
~~Teofila napisał(a): Dostałam podwyżkę emerytury w kwocie 70 zł .Nie wiem jak wyrazić wdzięczność obecnemu rządowi .
~~Felicjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teofila napisał(a): Dostałam podwyżkę emerytury w kwocie 70 zł .Nie wiem jak wyrazić wdzięczność obecnemu rządowi .
Głupia pi.dzio dostałaś 5,5 % rewaloryzację zależną od inflacji, czyli z tego wynika, że dotychczas miałaś 1 400 zł, jaki wniosek za bardzo się w życiu nie napracowałaś a do tego ,, podwyżkę " pomniejszono tobie o 9% podatek składki zdrowotnej. Ty dostałaś 70 zł ale są też tacy co dostali po 500 zł i więcej.
~~Teofila napisał(a): Dostałam podwyżkę emerytury w kwocie 70 zł .Nie wiem jak wyrazić wdzięczność obecnemu rządowi .
~~Karmelowa Gunera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teofila napisał(a): Dostałam podwyżkę emerytury w kwocie 70 zł .Nie wiem jak wyrazić wdzięczność obecnemu rządowi .
A do kogo te pretensje? nie chciało się pracować to teraz podwyżka emerytury niewielka
~~Karmelowa Gunera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teofila napisał(a): Dostałam podwyżkę emerytury w kwocie 70 zł .Nie wiem jak wyrazić wdzięczność obecnemu rządowi .
A do kogo te pretensje? nie chciało się pracować to teraz podwyżka emerytury niewielka