Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Srebrzystoczarna Gipsówka niezalogowany
9 marca 2025r. o 18:24
Mam nadzieję że Ci co bojkotowali referendum w sprawie uchodźców przyjmą ich pod swoje dachy..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobury Czarny niezalogowany
9 marca 2025r. o 18:26
~~Srebrzystoczarna Gipsówka napisał(a): Mam nadzieję że Ci co bojkotowali referendum w sprawie uchodźców przyjmą ich pod swoje dachy..

Podaj adres to kilku ci podeślę .
~~Felicjan niezalogowany
9 marca 2025r. o 22:25
~~Złocistożółta Kalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Felicjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teofila napisał(a): Dostałam podwyżkę emerytury w kwocie 70 zł .Nie wiem jak wyrazić wdzięczność obecnemu rządowi .

Głupia pi.dzio dostałaś 5,5 % rewaloryzację zależną od inflacji, czyli z tego wynika, że dotychczas miałaś 1 400 zł, jaki wniosek za bardzo się w życiu nie napracowałaś a do tego ,, podwyżkę " pomniejszono tobie o 9% podatek składki zdrowotnej. Ty dostałaś 70 zł ale są też tacy co dostali po 500 zł i więcej.
Odezwał się miłośnik rudej bandy,za te siedem dych to kupi na święta że Ho Ho

Pacynko, nie jestem miłośnikiem a tylko przedstawiłem zasady.
~~Ognista Stokrotka niezalogowany
10 marca 2025r. o 8:54
~~Srebrzystoczarna Gipsówka napisał(a): Mam nadzieję że Ci co bojkotowali referendum w sprawie uchodźców przyjmą ich pod swoje dachy..

Jakbyś dostał garść srebników to byś pierwszy ich przyjął , więc po co głupia dyskusja sprzedawczyku.

~~mocny korzeń niezalogowany
10 marca 2025r. o 9:01
~~Ognista Stokrotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Gipsówka napisał(a): Mam nadzieję że Ci co bojkotowali referendum w sprawie uchodźców przyjmą ich pod swoje dachy..

Jakbyś dostał garść srebników to byś pierwszy ich przyjął , więc po co głupia dyskusja sprzedawczyku.

I matka nie musiała by chodzić na parking .
22745
oprych
10 marca 2025r. o 10:38
~~mocny korzeń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ognista Stokrotka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Gipsówka napisał(a): Mam nadzieję że Ci co bojkotowali referendum w sprawie uchodźców przyjmą ich pod swoje dachy..

Jakie ty musisz mieć smutne życie :(
Żal mi ciebie :(
~~mocny korzeń niezalogowany
10 marca 2025r. o 12:27
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mocny korzeń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ognista Stokrotka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Gipsówka napisał(a): Mam nadzieję że Ci co bojkotowali referendum w sprawie uchodźców przyjmą ich pod swoje dachy..

Jakie ty musisz mieć smutne życie :(
Żal mi ciebie :(

To przecież twoi idole , Kamiński i Wąsik , puszczali filmiki z se*xem inżynierów z kozami.
Teraz taki inżynier zamieszka po sąsiedzku, matka do roboty może iść w bamboszach. Same plusy.
~~Rubinowy Szparag niezalogowany
10 marca 2025r. o 12:28
Ludzie Gromadki, niedługo grzyby i jagody
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza