oprych napisał(a): Krytykuję wszystkie partie "telewizyjne" bo to jeden pies.
Czasami zdarza mi się bronić " urzędników" bo ludzie tu takie bzdury potrafią wypisywać, że aż głupio się to czyta.
Ps. Konfy nie trawię bo uważam ich za przystawkę jednej z czołowych partii, ale w wyborach do Unii na ich kandydata oddałem głos.
~~Arystokrata napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Krytykuję wszystkie partie "telewizyjne" bo to jeden pies.
Czasami zdarza mi się bronić " urzędników" bo ludzie tu takie bzdury potrafią wypisywać, że aż głupio się to czyta.
Ps. Konfy nie trawię bo uważam ich za przystawkę jednej z czołowych partii, ale w wyborach do Unii na ich kandydata oddałem głos.
Kogo obchodzi na kogo głosuje leming ?
oprych napisał(a): Krytykuję wszystkie partie "telewizyjne" bo to jeden pies.
~~Zack napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Krytykuję wszystkie partie "telewizyjne" bo to jeden pies.
To dobrze, że głosowałeś na Konfederację.
Konfederacja wejdzie w koalicję z PiS jak będzie miała swojego premiera i wszystkie czołowe ministerstwa.
~~Teo napisał(a): Nasza gmina jeszcze trochę musi poczekać, tu nic nie da się zmienić.