~~Rudobrązowy Sadziec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zenek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowy Kroplik napisał(a): A ja właśnie mam nowy asfalcik. Dobra zmiana.
A ja czekam na asfalcik zaledwie 79 lat! Wkurzę się i nie będę płacił żadnych podatków , bo za te pieniądze ,które do tej pory wpłaciłem do budżetu , gminy sam wybudowanym sobie ten cholerny asfalcik!
Nie ty jeden, moje podatki też przeżarli, 15-20% z budżetu idzie na inwestycje, pozostała część jest przejadana przez darmozjadów
Masz rację.
Dlatego trzeba pozamykać wszystkie szkoły w gminie, powyłączać oświetlenia ulic, GOPS zamknąć, Urząd gminy do likwidacji, pozamykać OSP i odwołać otwarcie komisariatu, pozamykać wszystkie kluby (piłkarskie, seniora itd), zamknąć basen, dom kultury i wszystko inne co pochłania pieniądze z budżetu.
A wszystkie pieniądze wpompować w inwestycje.
Wtedy gmina będzie mlekiem i miodem płynąca
Tylko kto się tymi inwestycjami zajmie?
oprych napisał(a): A kto według ciebie jest tym pasożytem?
oprych napisał(a): A kto według ciebie jest tym pasożytem?
oprych napisał(a): Zastanawiam się ile procent osób pracujących w zakładach pracy robi to dla "dobra" zakładu, a ile dla własnych korzyści?
~~Piotr napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): A kto według ciebie jest tym pasożytem?
A co ty tak personalnie dociekasz, boisz się czy to nie ty?