~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
~~Marek napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
Ja bym zaprosił Tuska Donalda i Bodnara. No , może jeszcze tego marszałka rotacyjnego Sejmu Holownię.
~~Marek napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
Ja bym zaprosił Tuska Donalda i Bodnara. No , może jeszcze tego marszałka rotacyjnego Sejmu Holownię.
~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
A kto by chciał do tej zapyziałej dziury przyjechać ?
Np. Biedroń. Znalazłby tu może nowego partnera. Ponoć są u nas tacy.
~~Ula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
A kto to taki ?
~~Marchewkowy Len napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
A kto to taki ?
Jeździ przychlast autami z różowymi dodatkami i d e bilskimi fryzurami.
~~Żółtawa Alstremeria napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Len napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ula napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
A kto to taki ?
aaaa tak tak, czasami jeszcze wulgarne treści można przeczytać na tym czym jeździ, niestety dzieci też to oglądają,ale że władza nie reaguje ??
~~KObielowo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawa Alstremeria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Len napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ula napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn i oprych napisał(a): Uchylić ustawę anty LGBT . Zaprosić Jarka. Jesteśmy tacy sami jak wy.
A kto to taki ?
aaaa tak tak, czasami jeszcze wulgarne treści można przeczytać na tym czym jeździ, niestety dzieci też to oglądają,ale że władza nie reaguje ??
Nasza władza na nic nie reaguje , bo nie potrafi. Może jak będzie posterunek policji , to będzie jakaś reakcja.