~~Szarawozielony Sit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kakaowy Czosnaczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Porcelanowy Wrotycz napisał(a): Informacja na temat zamknięcia tej drogi wisi na stronie urzędu gminy od ponad dwóch tygodni.
Ale kto by tam zaglądał. Lepiej ponarzekać na forum.
Nie po narzekać... tylko na stronie jest podane jest że ruch wstrzymany dla pojazdów ciężarowych a osobówki miały mieć wytyczony objazd. Tak niestety nie było!
Lepiej może się trochę zorientować
Sprawdzałeś w ogóle na stronie gminy ?
Przecież objazd był zaznaczony jak byk na mapce .
"Lepiej może się trochę zorientować "
Po co się sprzeczać. Jest bałagan i tyle.
~~Kanarkowy Dereń napisał(a): Od kiedy Pan Kawka został wójtem nasza gmina wygląda coraz gorzej. Brud, śmieci w lasach i na poboczach, zaniedbane drogi i niespełnione obietnice oraz kłamstwa i przypisywanie sobie prac wykonanych przez innych. Dawno mówiłam że ten człowiek nie nadaje się na taki urząd. To go przerasta.
~~Kanarkowy Dereń napisał(a): Od kiedy Pan Kawka został wójtem nasza gmina wygląda coraz gorzej. Brud, śmieci w lasach i na poboczach, zaniedbane drogi i niespełnione obietnice oraz kłamstwa i przypisywanie sobie prac wykonanych przez innych. Dawno mówiłam że ten człowiek nie nadaje się na taki urząd. To go przerasta.
~~Szarawozielony Sit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kanarkowy Dereń napisał(a): Od kiedy Pan Kawka został wójtem nasza gmina wygląda coraz gorzej. Brud, śmieci w lasach i na poboczach, zaniedbane drogi i niespełnione obietnice oraz kłamstwa i przypisywanie sobie prac wykonanych przez innych. Dawno mówiłam że ten człowiek nie nadaje się na taki urząd. To go przerasta.
Śmieci w lasach i poboczach to zasługa mieszkańców tej gminy.
Co do niespełnionych obietnic to przypomnę tylko że minęły dopiero 4 miesiące od wyborów.