Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Hojny" ustępujący burmistrz Nowogrodźca?
~~ha ha niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 9:24
Chciałem wczoraj oddać głos na Relicha ale wszystkie obwodowe komisje były pozamykane .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~okoń niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 9:36
Robert chciałem ci rzucić do kolan całą gminę ale niewdzięcznicy mnie nie posłuchali i cię olali .
~~Złotorudy Bluszczyk niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 11:56
~~okoń napisał(a): Robert chciałem ci rzucić do kolan całą gminę ale niewdzięcznicy mnie nie posłuchali i cię olali .

Dobre !
~~dbl niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 12:10
Ja wiem jedno ani Relich ani Świder nie są z mojej bajki ale niestety wybrałem mniejsze zło ,bo kasanowa przegiął pałę na maksa .
~~Złotorudy Wiesiołek niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 13:23
~~Złotorudy Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~okoń napisał(a): Robert chciałem ci rzucić do kolan całą gminę ale niewdzięcznicy mnie nie posłuchali i cię olali .

Dobre !

Tylko się nie udław.
~~Mieszkaniec niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 13:53
Liczę na to że, Ci którzy krzyczeli że jeśli wódz nie przejdzie odchodzą
Mam nadzieję dotrzymacie słowa ?
!Czy stać was na to ?
Czy nowa Pani burmistrz sobie poradzi ? Zależy jak bardzo jej będą rzucać kłody ? CI co krzyczeli chcemy zmian pamiętajcie zmiany wymagają od nas też zaangażowania a nie patrzeć i oceniać
Może w końcu strach który panował zostanie przełamany ludzie otworzą się i zaczną sami pomagać w zmianach Myślcie pozytywnie nastawcie się dobrze
Bądźmy w końcu ludźmi z jednej gminy

~~Złotorudy Bluszczyk niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 14:06
~~Mieszkaniec napisał(a): Liczę na to że, Ci którzy krzyczeli że jeśli wódz nie przejdzie odchodzą
Mam nadzieję dotrzymacie słowa ?
!Czy stać was na to ?
Czy nowa Pani burmistrz sobie poradzi ? Zależy jak bardzo jej będą rzucać kłody ? CI co krzyczeli chcemy zmian pamiętajcie zmiany wymagają od nas też zaangażowania a nie patrzeć i oceniać
Może w końcu strach który panował zostanie przełamany ludzie otworzą się i zaczną sami pomagać w zmianach Myślcie pozytywnie nastawcie się dobrze
Bądźmy w końcu ludźmi z jednej gminy

Jesteśmy z jednej Gminy ale każdy ma własny interes i pogląd ,czas goi rany ,o poprzednich burmistrzach już się wcale nie mówi albo sporadycznie ,o Relichu też zapomnimy ,oby jak najszybciej ,
~~yorg2000 niezalogowany
22 kwietnia 2024r. o 14:24
A ja że JŚ nie wygrała żadnych wyborów. To RR je po prostu przegrał i to na własne życzenie. Widząc co sie święci, jak jego notowania "lecą", wreszcie zacząć dbać o promocję swojej osoby, albo odpowiednio wcześnie zreygnować i "dać zmianę" w postaci nowego kandydata (znaleźliby się w jego otoczeniu tacy, którzy spokojnie mogli powalczyć z JŚ i na "pijar" i na argumenty). Prawdziwa siła to zdawać sobie sprawę z własnych słabości., a słaba stroną RR zawsze był PR (czyli "pijar" :-). Abstrahując od jego sposobów zarządzania gminą, gość nigdy nie potrafił się zaprezentować i sprzedać publicznie, a skoro sam nie miał takich predyspozycji - nigdy nie powierzył zadania promowania siebie żadnemu specjaliście. To jest podstawa u polityka zarówno na szczeblu centralnym jak i gminnym! Pod tym względem JS biła go od początku na głowę i dlatego go prześcignęła. RR sam sobie strzelił samobója rozłożonego na kilka lat rat :-). Samozaorał się podręcznikowo. Ale na pocieszenie go mogę tylko dodać, że nie tylko on popełnił ten błąd. To samo zrobił RJ w Gminie Bolesławiec. NIc to - chlopaki nie płaczą, a polityka, jak piłka nożna - to sport zespołowy. Ma RR niezłą drużynę radnych, którzy moga powalczyć za niego. Pytanie, tylko czy nie dokonają transferu... Ale zanim to zrobią radziłbym im przeanalizować potencjalne scenariusze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza