~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a):Ktoś napisał: ~~yorg2000 napisał(a): A ja że JŚ nie wygrała żadnych wyborów. To RR je po prostu przegrał i to na własne życzenie. Widząc co sie święci, jak jego notowania "lecą", wreszcie zacząć dbać o promocję swojej osoby, albo odpowiednio wcześnie zreygnować i "dać zmianę" w postaci nowego kandydata (znaleźliby się w jego otoczeniu tacy, którzy spokojnie mogli powalczyć z JŚ i na "pijar" i na argumenty). Prawdziwa siła to zdawać sobie sprawę z własnych słabości., a słaba stroną RR zawsze był PR (czyli "pijar" :-). Abstrahując od jego sposobów zarządzania gminą, gość nigdy nie potrafił się zaprezentować i sprzedać publicznie, a skoro sam nie miał takich predyspozycji - nigdy nie powierzył zadania promowania siebie żadnemu specjaliście. To jest podstawa u polityka zarówno na szczeblu centralnym jak i gminnym! Pod tym względem JS biła go od początku na głowę i dlatego go prześcignęła. RR sam sobie strzelił samobója rozłożonego na kilka lat rat :-). Samozaorał się podręcznikowo. Ale na pocieszenie go mogę tylko dodać, że nie tylko on popełnił ten błąd. To samo zrobił RJ w Gminie Bolesławiec. NIc to - chlopaki nie płaczą, a polityka, jak piłka nożna - to sport zespołowy. Ma RR niezłą drużynę radnych, którzy moga powalczyć za niego. Pytanie, tylko czy nie dokonają transferu... Ale zanim to zrobią radziłbym im przeanalizować potencjalne scenariusze.
Jeszcze początek tego dało się jakoś czytać i nawet się z tym zgodzić. Ale to, że RR ma niezła drużynę radnych, to nieprawda. Oni mają przewagę w ilości i tylko tyle. A jeżeli ktoś ich będzie nastawiał na wojnę i siał zamęt to dobrze nie będzie. A wiemy komu będzie zależało, żeby zdyskredytować Świdrową. Pani droga, łatwo nie będzie.On się mści jak nikt inny. Wiem to najlepiej.
~~Brygada RR napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yu napisał(a): Drużyna super !
Peknę ze śmiechu Radna Janiec to makabra nie potrafi się wysłowić ,Sadowski cieniutki Bolek ,Potyszka ten to powinien zająć się sobą bo dla gminy nigdy nic nie zrobił i ledwo chodzi ,Kosior mierny bierny ale wierny .Szelechowicz ,pieniądze to nie wszystko .
~~Złotożółty Kocanki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yu napisał(a): Drużyna super !
Peknę ze śmiechu Radna Janiec to makabra nie potrafi się wysłowić ,Sadowski cieniutki Bolek ,Potyszka ten to powinien zająć się sobą bo dla gminy nigdy nic nie zrobił i ledwo chodzi ,Kosior mierny bierny ale wierny .Szelechowicz ,pieniądze to nie wszystko .
A ty to czym możesz się pochwalić ? Jesteś zerem . Mądry nic nie napisze . głupi zmyśli . Jeśli zostali wybrani , to tobie nic do tego .
Ja mam 20 cm w zwisie a czym ty się pochwalisz!
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółty Kocanki napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yu napisał(a): Drużyna super !
A ty to czym możesz się pochwalić ? Jesteś zerem . Mądry nic nie napisze . głupi zmyśli . Jeśli zostali wybrani , to tobie nic do tego .
To znaczy , że jesteś marnym ch....m
~~Złotożółty Kocanki napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotożółty Kocanki napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yu napisał(a): Drużyna super !
Jak byś cwelu takim dostał po gębie to byś się nie pucował na internecie >
~~Złotożółty Kocanki napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotożółty Kocanki napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yu napisał(a): Drużyna super !
Za to jesteś niczym Kasanowa z 5 cm ,możesz po podwórku kury ganiać zamiast koguta .
~~Brygada RR napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yu napisał(a): Drużyna super !