Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Hojny" ustępujący burmistrz Nowogrodźca?
~~Pożółkły Ziarnopłon niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 9:14
Oglądałem dużo sesji rady i jakoś nie widziałem żeby Świdrowa była na większości z nich i sterowała radnymi. Relich się teraz odgraża, że będzie przychodził i przeszkadzał. Cały on, przez te wszystkie lata przeszkadzał wielu ludziom w tej gminie a teraz nie może po prostu odejść jak cywilizowany człowiek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaroczarna Magnolia niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 9:44
Ciekawe rzeczy dzieją się w naszej gminie.Jeszcze ciekawiej się zrobi po wejściu nowej burmistrz i jej radnych. Czy radni będą głosować przeciwko swoim mieszkańcom?Radny z Kierzna będzie za boiskiem dla szkoły, której jest pracownikiem czy tymi świetlicami? Wykroty podzielone. Jedna od Swider, druga od Relicha. Radny z Czernej się nie wypowiada, zobaczymy tych z Nowogrodźca. Tyle deficytu !!! Ktośnie potrafi liczyć i planować czy to celowe działanie? Tylko na czyją korzyść. I tylko nam zwykłym mieszkańcom wiatr w oczy.
~~Rumiana Aukuba niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 13:13
~~Pożółkły Ziarnopłon napisał(a): Oglądałem dużo sesji rady i jakoś nie widziałem żeby Świdrowa była na większości z nich i sterowała radnymi. Relich się teraz odgraża, że będzie przychodził i przeszkadzał. Cały on, przez te wszystkie lata przeszkadzał wielu ludziom w tej gminie a teraz nie może po prostu odejść jak cywilizowany człowiek

Podaj jeden przykład , komu przeszkadzał ? Przyjdzie czas to odejdzie . Ma już lepsze stanowisko a nie taka gmina wiejska co wszystkim nie pasuje wszystko .
20 kwietnia 2024r. o 13:16
~~Szaroczarna Magnolia napisał(a): Ciekawe rzeczy dzieją się w naszej gminie.Jeszcze ciekawiej się zrobi po wejściu nowej burmistrz i jej radnych. Czy radni będą głosować przeciwko swoim mieszkańcom?Radny z Kierzna będzie za boiskiem dla szkoły, której jest pracownikiem czy tymi świetlicami? Wykroty podzielone. Jedna od Swider, druga od Relicha. Radny z Czernej się nie wypowiada, zobaczymy tych z Nowogrodźca. Tyle deficytu !!! Ktośnie potrafi liczyć i planować czy to celowe działanie? Tylko na czyją korzyść. I tylko nam zwykłym mieszkańcom wiatr w oczy.

Radnego nie ma ze wsi Kierżno . A boisko przy szkole będzie to nie musi wybierać .
~~Biaława Dynia niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 14:29
~~Rumiana Aukuba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pożółkły Ziarnopłon napisał(a): Oglądałem dużo sesji rady i jakoś nie widziałem żeby Świdrowa była na większości z nich i sterowała radnymi. Relich się teraz odgraża, że będzie przychodził i przeszkadzał. Cały on, przez te wszystkie lata przeszkadzał wielu ludziom w tej gminie a teraz nie może po prostu odejść jak cywilizowany człowiek

Podaj jeden przykład , komu przeszkadzał ? Przyjdzie czas to odejdzie . Ma już lepsze stanowisko a nie taka gmina wiejska co wszystkim nie pasuje wszystko .

Oj bidulek musiał się tak męczyć przez 18 lat. Napisz co to za stanowisko bo ciekawość mnie zżera
~~Złotorudy Bluszczyk niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 15:36
~~Biaława Dynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rumiana Aukuba napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Ziarnopłon napisał(a): Oglądałem dużo sesji rady i jakoś nie widziałem żeby Świdrowa była na większości z nich i sterowała radnymi. Relich się teraz odgraża, że będzie przychodził i przeszkadzał. Cały on, przez te wszystkie lata przeszkadzał wielu ludziom w tej gminie a teraz nie może po prostu odejść jak cywilizowany człowiek

Oj bidulek musiał się tak męczyć przez 18 lat. Napisz co to za stanowisko bo ciekawość mnie zżera

W Lubaniu będzie przyjmował śmieci z Gminy Nowogrodziec ,przecież się wcześniej zabezpieczył ,bo niby dlaczego odpadów komunalnych nie przyjmował Bolesławiec .?
~~xxl niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 15:50
~~Rumiana Aukuba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pożółkły Ziarnopłon napisał(a): Oglądałem dużo sesji rady i jakoś nie widziałem żeby Świdrowa była na większości z nich i sterowała radnymi. Relich się teraz odgraża, że będzie przychodził i przeszkadzał. Cały on, przez te wszystkie lata przeszkadzał wielu ludziom w tej gminie a teraz nie może po prostu odejść jak cywilizowany człowiek

Przecież własna żona mu przeszkadzała dlatego szukał przygód .
20 kwietnia 2024r. o 15:53
~~Biaława Dynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rumiana Aukuba napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Ziarnopłon napisał(a): Oglądałem dużo sesji rady i jakoś nie widziałem żeby Świdrowa była na większości z nich i sterowała radnymi. Relich się teraz odgraża, że będzie przychodził i przeszkadzał. Cały on, przez te wszystkie lata przeszkadzał wielu ludziom w tej gminie a teraz nie może po prostu odejść jak cywilizowany człowiek

Was to tylko ciekawość interesuje . Na pewno lepsza funkcja jak ta co była .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza