~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): A u wojewody kto przypilnuje, też Barczyk? Rządzenie z PiSem to będzie katastrofa dla Bolesławca. Nie widzicie tego, nie ma już tekturowych czeków.
~~Kazimierz Marczewski napisał(a): Ja jestem autorem tego tekstu, od początku do końca. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do współpracy z Bolec.Info
~~Złotorudy Bluszczyk napisał(a): Nie wie czy pamiętacie jak PO wyciągnęło rękę do nic nie znaczącego Gabrysiaka robiąc z niego Vice Starostę ,gdyby nie ta decyzja PO Gabrysiak dzisiaj nie był by nawet radnym wtedy też nie był radnym !dlatego bardzo mu przeszkadzał pan Radosław i w ten sposób sie...odwdzieczył.? takiego Sekretarza SPjuz nigdzie nie znajdziecie jakim był p.Radosław Palczewski.
~~odp napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotorudy Bluszczyk napisał(a): Nie wie czy pamiętacie jak PO wyciągnęło rękę do nic nie znaczącego Gabrysiaka robiąc z niego Vice Starostę ,gdyby nie ta decyzja PO Gabrysiak dzisiaj nie był by nawet radnym wtedy też nie był radnym !dlatego bardzo mu przeszkadzał pan Radosław i w ten sposób sie...odwdzieczył.? takiego Sekretarza SPjuz nigdzie nie znajdziecie jakim był p.Radosław Palczewski.
~~Zielony Mlecz napisał(a):Ktoś napisał: ~~odp napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotorudy Bluszczyk napisał(a): Nie wie czy pamiętacie jak PO wyciągnęło rękę do nic nie znaczącego Gabrysiaka robiąc z niego Vice Starostę ,gdyby nie ta decyzja PO Gabrysiak dzisiaj nie był by nawet radnym wtedy też nie był radnym !dlatego bardzo mu przeszkadzał pan Radosław i w ten sposób sie...odwdzieczył.? takiego Sekretarza SPjuz nigdzie nie znajdziecie jakim był p.Radosław Palczewski.
Wzruszłem się, aż mi łzy po plecach ciekną...
Bo stoisz cwelu pod rynną dlatego mokre masz plecy !