Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiosna kosiarzy i ich umysłów
~~Żółtawordzawy Rojnik niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 21:40
czy ci ludzie nie mają już nic do roboty żeby pisać takie bzdury?
Jak nie wróble to znowu trawa.
Niedługo człowiek bedzie się bał zrobić krok żeby przypadkiem nie urazić jakiejś gąsienicy.
Paranoja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zibi niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 21:45
Wy nie macie co robić tylko zajmować się pierdami , jak by nie wykosił to artykuł byłby 5 razy dłuższe. Człowieku przy nie skoszonej trawie z auta osobowego nic nie widać czy coś jedzie , czy będzie jechał czy Duda jedzie limuzyną , Szydło też nic nie widziała i bo było .... Najgorszy jest wiatr .
~~Kremowy Jaskier niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 22:23
Przecież znajomy przedsiębiorca musi zarobić.
~~Xxx niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 22:24
~~Pds napisał(a): Nie pamietam kiedy ostatni raz czytałem tak bzdurny artykuł.

Zgadzam się. Nie wiem, po co ja to przeczytałam do końca?? Swój trawnik koszę i będę kosić.
~~ekolog niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 22:32
Ale bełkot :)
Coraz więcej takiego bełkotu tutaj.
~~Misiek niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 22:36
Skoszone , źle ! Nie skoszone też źle ! Za zimno , za gorąco , za sucho , za mokro …. Pie*dolnijcie sie w te wasze łby … aczkolwiek chyba każdy by chciał żeby w mieście było bardziej zielono niż ta chora betonoza …
~~Żółtawa Hakonechloa niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 22:53
Kosić nie patrzeć
~~S_Max1 niezalogowany
25 kwietnia 2024r. o 23:19
„Kosić, kosić i jeszcze raz kosić. Trawnik to trawnik a nie łąka. Zacznijcie sadzić drzewa a nie marudzić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza