~~Liliowy Rumianek napisał(a): Mnie ciekawi po co Skiersinis przychodzi na każdą sesję ? Wita się czule ze Świerkową. Nawet Drąg mu rękę podaje. Ale sobie znalazła pomocnika. Lepszych nie ma. To przecież totalne zero .
~~Wyborca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowy Rumianek napisał(a): Mnie ciekawi po co Skiersinis przychodzi na każdą sesję ? Wita się czule ze Świerkową. Nawet Drąg mu rękę podaje. Ale sobie znalazła pomocnika. Lepszych nie ma. To przecież totalne zero .
Skiersinis to prawa ręka Świder prezes fundacji,musi być na sesjach , aby móc później się wypowiadać na forum internetu ,! I bronić burmistrz.
Pani Świder mieszkańcy czekają na audyt ,który,miał być jak zasiądzie pani ma stołku aby rozliczyc Pana Relicha, kiedy się odbędzie ,mieszkańcy czekają bo czują się oszukani przez Panią ,:/
~~Świderowa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowy Rumianek napisał(a): Mnie ciekawi po co Skiersinis przychodzi na każdą sesję ? Wita się czule ze Świerkową. Nawet Drąg mu rękę podaje. Ale sobie znalazła pomocnika. Lepszych nie ma. To przecież totalne zero .
Skiersinis to prawa ręka Świder prezes fundacji,musi być na sesjach , aby móc później się wypowiadać na forum internetu ,! I bronić burmistrz.
Pani Świder mieszkańcy czekają na audyt ,który,miał być jak zasiądzie pani ma stołku aby rozliczyc Pana Relicha, kiedy się odbędzie ,mieszkańcy czekają bo czują się oszukani przez Panią ,:/
Ilu was?
Tylu ilu oddało głos a teraz żałuja
~~Wyborca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Świderowa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowy Rumianek napisał(a): Mnie ciekawi po co Skiersinis przychodzi na każdą sesję ? Wita się czule ze Świerkową. Nawet Drąg mu rękę podaje. Ale sobie znalazła pomocnika. Lepszych nie ma. To przecież totalne zero .
Ilu was?
Pytam ilu was?
~~Świderowa napisał(a): ~~Wyborca napisał(a): Ktoś napisał: ~~Świderowa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowy Rumianek napisał(a): Mnie ciekawi po co Skiersinis przychodzi na każdą sesję ? Wita się czule ze Świerkową. Nawet Drąg mu rękę podaje. Ale sobie znalazła pomocnika. Lepszych nie ma. To przecież totalne zero .
Ilu was?
Pytam ilu was?