~~Olka napisał(a): Pani Świder to serio fajna babka. Ma dużo pomysłów niestety radni od Relicha blokują ją. Rzucają kłody i ciągle wspominają byłego burmistrza. Mam nadzieję że zrobią referendum . Chętnie się podpisze . Dość tego cyrku
~~Alabastrowa Sanwitalia napisał(a): ~~Pytanie 2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~michaś napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~AUTOGRAF napisał(a): Na placu, albo w murach klasztoru
Pani Burmistrz jest wiarygodną osobą nogdy nie podpisala sie za nikgo choćby na brudnopisie i jako veto protestowało za oddaniem za darmo klasztoru, tak go odzyska i zrobi tam miejsce wypoczynku
tak to jej poprzednie hasło razem odzyskamy gminę, to niech odzyskuje - pierwszy klasztor ! czekamy aby obietnice wyborcze nie były podłymi kłamstwami a ona aby nie byłą osądzona jak wielkie oszustwo wyborcze
Kto ten klasztor utracił że trzeba go teraz odzyskiwać?
Za czasów poprzednika został przekazany temu stowarzyszeniu które teraz tam urzęduje
~~Olka napisał(a): Pani Świder to serio fajna babka. Ma dużo pomysłów niestety radni od Relicha blokują ją. Rzucają kłody i ciągle wspominają byłego burmistrza. Mam nadzieję że zrobią referendum . Chętnie się podpisze . Dość tego cyrku
~~Klątwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olka napisał(a): Pani Świder to serio fajna babka. Ma dużo pomysłów niestety radni od Relicha blokują ją. Rzucają kłody i ciągle wspominają byłego burmistrza. Mam nadzieję że zrobią referendum . Chętnie się podpisze . Dość tego cyrku
Ktoś napisał: ~~Olka napisał(a): Pani Świder to serio fajna babka. Ma dużo pomysłów niestety radni od Relicha blokują ją. Rzucają kłody i ciągle wspominają byłego burmistrza. Mam nadzieję że zrobią referendum . Chętnie się podpisze . Dość tego cyrku
Olka s…j na wschód
Cyrk się skończy jak Świdrowa zniknie . Myślę że veto pokaże gdzie jej miejsce , wykopie ją z veta , bo to wstyd trzymać taką osobę . Kłamliwa , arogancka . Veto liczę na was .
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Klątwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Olka napisał(a): Pani Świder to serio fajna babka. Ma dużo pomysłów niestety radni od Relicha blokują ją. Rzucają kłody i ciągle wspominają byłego burmistrza. Mam nadzieję że zrobią referendum . Chętnie się podpisze . Dość tego cyrku
Ktoś napisał: ~~Olka napisał(a): Pani Świder to serio fajna babka. Ma dużo pomysłów niestety radni od Relicha blokują ją. Rzucają kłody i ciągle wspominają byłego burmistrza. Mam nadzieję że zrobią referendum . Chętnie się podpisze . Dość tego cyrku
Olka s…j na wschód
Cyrk się skończy jak Świdrowa zniknie . Myślę że veto pokaże gdzie jej miejsce , wykopie ją z veta , bo to wstyd trzymać taką osobę . Kłamliwa , arogancka . Veto liczę na was .
Postaramy się nie zawieźć ciebie ,
~~Porcelanowa Maciejka napisał(a): I bardzo dobrze, kilkadziesiąt lat gmina była właścicielem. Dziadkowie rozkradli co się dało, dzieci i wnukowie dewastowali, libacje chlanie i narkotyki. Niech będzie w prywatnych rękach i niech ktoś zadba o swoje tym samym ratując ten zabytek przed całkowitym upadkiem.
~~Alle napisał(a):Ktoś napisał: ~~Alabastrowa Sanwitalia napisał(a): ~~Pytanie 2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~michaś napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~AUTOGRAF napisał(a): Na placu, albo w murach klasztoru
Pani Burmistrz jest wiarygodną osobą nogdy nie podpisala sie za nikgo choćby na brudnopisie i jako veto protestowało za oddaniem za darmo klasztoru, tak go odzyska i zrobi tam miejsce wypoczynku
tak to jej poprzednie hasło razem odzyskamy gminę, to niech odzyskuje - pierwszy klasztor ! czekamy aby obietnice wyborcze nie były podłymi kłamstwami a ona aby nie byłą osądzona jak wielkie oszustwo wyborcze
Kto ten klasztor utracił że trzeba go teraz odzyskiwać?
Za czasów poprzednika został przekazany temu stowarzyszeniu które teraz tam urzęduje
Za zgodą radnych Swider
I oczywiście veto działającej wówczas i obecnie przez Joannę Świder prezesa