~~Morski Wielosił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Veto napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Rabarbar napisał(a): Ale co z tym Sochą? To co on miał być kim i gdzie bo już nic nie rozumiem. Podobno pomagał jemu i jej i co z nim teraz
Właśnie tylko Leszkowi chodziło o dobro Gminy ,On do rządzenia się nie pchał ,ale ta pani roztrwoniła ostatnie pięć lat współpracy ,bo zachłysnęła się władzą i zdradziła całe Veto nawet nie było jej stać do dzisiaj na jedno słowo ,,DZIĘKUJĘ"
Co ty. On podobno miał czy chciał??! Być zastępca burmistrza. Nie widze tej kandydatury. Nie odpowiadało by to ludziom.
Cwana modliszka wykorzystać i wypluć.
~~Cukrowy miś napisał(a): W czwartek sesja. Ciekawe o co będzie kolejna awantura? Że będzie to pewne jak w banku
~~Różany Bluszcz napisał(a): Za to Skiersinis największy przegrany. Mierzwa wygrał. W końcu przedsiębiorca to zna się na zarządzaniu .I do tego Burmistrzowa już chyba o nim zapomniała.
Taki trochę Socha 2 haha. Za pół roku maks rok będzie po nim.
~~Fioletowa Kostrzewa napisał(a): A mnie bardzo ciekawi,dla czego Wspópraca i Doświadczenie nie umożliwia komentowania????
~~Asfaltowa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różany Bluszcz napisał(a): Za to Skiersinis największy przegrany. Mierzwa wygrał. W końcu przedsiębiorca to zna się na zarządzaniu .I do tego Burmistrzowa już chyba o nim zapomniała.
Taki trochę Socha 2 haha. Za pół roku maks rok będzie po nim.
Normalny człowiek. Bardzo miły i myślę że zainteresowany. Jak napisałam w pewnej sprawie to bez problemu odpisał. Konkretny. Szczerze nie wiem czemu wygrał Mierzwa? Jak do tej pory jest jak jest. Nadal nie ma u nas drogi na osiedlu a jakoś pan Mierzwa nie bardzo zainteresowany. On asfalt już ma. Może dlatego .