~~Agnieszka Piasecka-Robak napisał(a): Ja też wczoraj czekałam na publikację mojego posta kilka godzin. Powód? Chyba mi konto wygasło, bo długo się nie logowałam, i zadecydowałam opublikować pod imieniem i nazwiskiem bez logowania.
Nie, nie odcinam kuponów od Bolca = nie mam z tego żadnych przychodów. Zawsze robiłam Bolec.Info wolontariacko.
Brak krytyki nie jest kwestią lojalności lub jej braku - nie czytam portalu od deski do deski i nie czuję się (z tego powodu!) kompetentną i uprawnioną do oceniania.
Jeśli Komuś doskwiera poziom portalu - może warto zaproponować współpracę (za pieniądze lub pro bono) albo stworzyć coś własnego. Dobrego poniedziałku :)
;D
konto Pani wygasło? ...a to dobre...
mam w tym kilkukrotne własne doświadczenia...;D
miła Pani ...brak krytyki jest dwuznaczne ...albo nie chce się kogoś urazić albo pokazuje swoją tendencyjność w ewentualnej ocenie...
jedno i drugie nie powinno mieć miejsca...
moim zdaniem uzasadniona krytyka to może być przejaw nawet pewnej sympatii ...wróg nie będzie korzystał na ewentualnych błędach tylko będzie oczekiwał kolejnych...przyjaciel wytknie błędy by ich w przyszłości unikać a tym samym wróg stanie się bezradny...
''..warto zaproponować współpracę (za pieniądze lub pro bono)...
traktuję to jako żarcik na dobry tydzień...
nie tak dawno sam MM proponował ''wspólne redagowanie...co z tego wyszło?...bo jak miało wyjść?
za kasę?...dlaczego nie zatrudnią odpowiedzialnego za porządek ''moda'' ? ...szkoda kasy?
zatrudnienie na zasadzie pro bono?...jest w redakcji ktoś taki?
udanego tygodnia miła Pani...