Bernard napisał(a): Ktoś napisał: ~~YTU7TO7YTO8YP8Y napisał(a): Post nie został opublikowany.
Najlepszego Bolcu! Kolejnych udanych lat w sieci!
Widzi Pani to u góry?
Skąd ta cen.zu.ra? Ani jednego wulgaryzmu lub innej formy łamiącej regulamin.
A tu proszę . Cen.zu.ra 'prewencyjna ' zakazana zapisami w samej Konstytucji.
Jak Pani wyobraża sobie teraz jakąś dyskusję jeśli takiemu Benkowi zechce się wstrzymać jakiś post na 'kilka godzin'? Bo źle spał ,ma kaca lub po prostu kogoś nie lubi...HAHAHAHA
Posty nie są wstrzymywane przez kogoś, przeze mnie, czy z powodu autora. Wstrzymywane są ze względu na treści i często, po "ręcznej": akceptacji, trafiają na portal. Moderacja to nie nasze widzimisię, tylko konieczność spowodowana zachowaniem komentujących i spamem.
uważam że przekłamuje się tu pewne fakty ...
bo nie tylko ja piszę tu o cen.zu.rze a nawet o wycinaniu pewnych postów...nie wiem czy były tam wulgaryzmy więc trudno mi to ocenić...
wiem jedno ...ja nie używam wulgaryzmów ograniczając się jedynie do kpiących porównań w typie 'kmiotek' lub 'głomb'
co w konfrontacji z 'xujami' czy 'parówami' uważam jest 'pieszczotą'...;D
proszę więc wytłumaczyć mi jak tu prowadzić z kimś dyskusję na jakikolwiek temat skoro dopuszczenie postu może być zależne od 'ręcznej ' akceptacji?
pytanie otwarte nr. 1 - proszę mi pokazać JEDEN temat gdzie prowadzi się jakąś dyskusję?
nie ma takiego tematu po zaraz zostaje zdominowany przez przeciwników 'ideologicznych' którzy nawet nie podejmują najmniejszego wysiłku by udowodnić faktami swoje racje...a jęsli tego będzie mało przechodzą na 'wycieczki osobiste'...;D
pytanie nr2 ....dlaczego pozamykano wszystkie tematy związane z wojną na Ukrainie? ...czy to jest nieważne ?
czy może powodem jest to że za dużo 'brudów ' tu wychodzi przy okazji ...
pisałem o tym od początku ...i pamiętam jak tu jakiś maniak wycinał moje wrzutki z wywiadami Rittera...
po dwóch latach tego konfliktu widać w ilu miejscach miał rację ...
tłumaczenie dzisiaj że musicie mieć kontrolę nad treściami jest poniekąd prawdziwe bo musicie kontrolować to co jest zgodne a co nie z waszymi własnymi (lub narzuconymi ) poglądami ...
dlatego wcześniej wspomniałem że stosujecie'cen.zu.rę prewencyjną'