~~Ciemnoturkusowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowa Pokrzywa napisał(a): Ty wyżej z takich co chodziłby z gołą du#ą o chlebie i wodzie i będziesz za PO. Nieuleczalny przypadek leminga tvnu
Durny pisowcu za PO wybudowałem piękny dom ,wyuczyłem dzieci które pokończyły studia i zarabiają po 10 tys miesięcznie w dużych zachodnich firmach ,a ty ciągle ten sam tekst ,to ja ci podam przykład Litr LPG przed rokiem za waszych rządów kosztował 3.49 dzisiaj litr LPG od 2,63,zł do 2,78zł .dzisiaj w biedronce litr mleka w kartoniku 3,2% kosztował 1,5 zł niedawno węgiel polski kupiłem przez internet po 950 zł tona .niedawno dostałem podwyżkę emerytury do kwoty 4600zł i nie jestem gołodupcem jak tu piszesz .Do Europarlamentu nie powinien żaden PISowiec nawet startować ,bo wy jesteście pro Putinowscy .
~~Żółtozielony Jaskier napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rezedowy Rokitnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): banery nie mogą łamać prawa. prawo łamie człowiek
Nie wymagaj za dużo... to tylko bolec... nie nauczą się nigdy.
Najważniejsza informacja , a o tym,że w sklepach jest coraz drożej, żywność drożeje z dnia na dzień,że czekają nas gigantyczne podwyżki cen gazu, prądu,ciepła i wody, a paliwa po 5, 19 zł nie ma i kwoty wolnej od podatku 60.000 zł też, to nikt tu nie poinformuje ludzi.A to, że coraz więcej ludzi, będzie bezrobotnych, bo likwidują się kolejne firmy i są grupowe zwolnienia.
do tej pory było tanio 2015 chleb w piekarni 3zł - 2023 ten sam chleb 7,50 zł. złotousty prezes otacza się TS byłej SB i to jest OK (dla byłych TS). kościół i Solidarność przybudówkami PiS. osiem lat spokoju teraz wyszli na ulice. Kasa dla swoich. przekręty na respiratorach i ON. dług publiczny 2015 - 900 mld. 2023 - 1,5 bln. było klawo jak holera. miłuj bliźniego swego jak siebie samego - za co tak się nienawidzicie.