~~Bladofioletowa Śnieguliczka napisał(a):nigdzie nie słyszałam o tej sytuacji, na żadnym forum czy grupach ale jeśli myślisz że to my to proszę o kontakt może jakiś nr. tel albo konto na fb i może znajdziemy informacje o tych dziewczynach☺️Ktoś napisał: ~~swkra napisał(a): To ja nagrałam tego pana. Ja i moje koleżanki jesteśmy nieletnie, nagrałam go tylko dlatego żeby ktoś zobaczył co takiego dzieje się w tym miejscu, pan zanim poszedł onanizował się przy nas i po prostu chciałam pokazać że trzeba na siebie uważać.
A jak z koleżanką robiliście sobie palcówki nad Bobrem to było OK?
~~Cynamonowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~swkra napisał(a): To ja nagrałam tego pana. Ja i moje koleżanki jesteśmy nieletnie, nagrałam go tylko dlatego żeby ktoś zobaczył co takiego dzieje się w tym miejscu, pan zanim poszedł onanizował się przy nas i po prostu chciałam pokazać że trzeba na siebie uważać.
Ktoś napisał: ~~swkra napisał(a): To ja nagrałam tego pana. Ja i moje koleżanki jesteśmy nieletnie, nagrałam go tylko dlatego żeby ktoś zobaczył co takiego dzieje się w tym miejscu, pan zanim poszedł onanizował się przy nas i po prostu chciałam pokazać że trzeba na siebie uważać.
Są trzy rodzaje płci: kobiety ,mężczyźni i chorzy psychicznie. Ten golas to trzeci rodzaj .
ale słabe....
~~ela napisał(a): a ja mysle ze małolaty upojone alkocholem opijając zakonczenie roku szkolnego po prostu sprowokowały tego pana ...nie konfabulujcie dziewczyny
~~Lawendowy Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~ela napisał(a): a ja mysle ze małolaty upojone alkocholem opijając zakonczenie roku szkolnego po prostu sprowokowały tego pana ...nie konfabulujcie dziewczyny
Czym sprowokowaly? One maja po 14 lat i nie "konfabuluja". On sobie konia do nich walil a pani i tak pisze ze to ich wina. Wielkie XD