~~ela napisał(a): a ja mysle ze małolaty upojone alkocholem opijając zakonczenie roku szkolnego po prostu sprowokowały tego pana ...nie konfabulujcie dziewczyny
~~ela napisał(a): a ja mysle ze małolaty upojone alkocholem opijając zakonczenie roku szkolnego po prostu sprowokowały tego pana ...nie konfabulujcie dziewczynyNie piłyśmy żadnego alkoholu chciałyśmy gdzieś pójść posiedzieć, a bobr akurat wydawał nam mnie spokojnym miejscem jednak okazało się co innego, nie miałyśmy go czym sprowokować chyba że podnieca go siedzenie na betonie
~~Migdałowe Parzydło napisał(a): jesli sie onanizował to może być Michał Szotu
~~Bladofioletowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Migdałowe Parzydło napisał(a): jesli sie onanizował to może być Michał Szotu
Ten co z ZK wyszedł nie tak dawno?
~~Lawendowy Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~ela napisał(a): gówniary no.. palcówka nad Bobrem, kto by pomyslał
Nikt nie robil sobie palcowki, jeden typ to napisal i pani w to uwierzyla? Niezle
~~Złotawy Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lawendowy Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ela napisał(a): gówniary no.. palcówka nad Bobrem, kto by pomyslał
Nikt nie robil sobie palcowki, jeden typ to napisal i pani w to uwierzyla? Niezle
No Ela... wyszła w moherze z koscioła w ten upał, przygrzało, na wspominko i mysli, ze mlodzież ma taki kisiel pod kopułą jak ona w ich wieku. Elu, módl sie za siebie i ten jad do młodych dziewczyn, moze ci twoj bozia przebaczy
Do konca nie wiadomo czy Ela ma pszyjaciela bo jesli tak to taka sytucja mogla sie jej nie tyczyc OK