~~gosc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tymek napisał(a): Za Ks.Raczki Kościół był zawsze otwarty ale jaśnie Proboszcz prowadził bogate życie erotyczne i nie chciał żeby mu się ludzie kręcili po kościele i zaglądali tam gdzie nie trzeba ale kochaś go wydał swoimi medialnymi rewelacjami a Skoda podróżować zaczęła na koszt Kurii a ta z kolei nic o tym nie wiedziała . Sami z ...ami doprowadzili do upadku tej instytucji niestety . Zastosowana autokorekta
dobrze ze ten film powstał obnazył nierzadnice
~~Czarnawa Szałwia napisał(a): wszyscy chcie podziwiac swiatynie odremontowanom za mln ; a tymczasem gospodarz pozamykal na 4 spusty i hajda w plner4 spusty w plenerze też mogę ci zapewnić jak się postarasz
~~Szarożółty Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnawa Szałwia napisał(a): wszyscy chcie podziwiac swiatynie odremontowanom za mln ; a tymczasem gospodarz pozamykal na 4 spusty i hajda w plner4 spusty w plenerze też mogę ci zapewnić jak się postarasz
~~Rdzawobrązowa Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółty Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarnawa Szałwia napisał(a): wszyscy chcie podziwiac swiatynie odremontowanom za mln ; a tymczasem gospodarz pozamykal na 4 spusty i hajda w plner4 spusty w plenerze też mogę ci zapewnić jak się postarasz
pocaluj mnie w dupe dziadu
Bez se-ksu w tym temacie proszę.