Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Jeżeli ktoś zastanawia się nad studiowaniem (bez względu na obszar zainteresowania) - to gorąco polecam, bez względu na wiek i doświadczenia :-)
Dopisane 04.07.2024r. o godz. 06:37:
~~Miedziana Kalia napisał(a): gratulacje.p.Marcinie-bardzo cenie Wasz portal jestescie otwarci dla ludzi nie musicie sie kryc z adresem redakcji kazdy moze przyjsc porozmawiac
Dziękuję i zapraszam do naszej Redakcji!
Dopisane 04.07.2024r. o godz. 06:38:
~~Czarna_lilia napisał(a): Gratulacje! Podziwiam i szanuję za chęć stałego podnoszenia kwalifikacji.
Niektórym nie chce się ukończyć jednego kierunku studiów, a tutaj proszę - kolejny dyplom! Brawo!
Dziękuję!
Dopisane 04.07.2024r. o godz. 06:41:
~~Bolesławianka napisał(a): Z takim wykształceniem miejmy nadzieję, że portal się poprawi i będzie to gazeta z prawdziwego zdarzenia , a nie wycinki z życia Bolesławca i okolic. Gratuluję i czekam na zmiany w portalu!
.
Pracujemy i będziemy pracować, aby poprawiać naszą jakość - wkrótce czekaja nas małe zmiany organizacyjne i technologiczne :-) Ale na pewno będziemy też popełniać jakieś błędy.
Dopisane 04.07.2024r. o godz. 06:42:
~~Czesław napisał(a): I to się chwali, gratulacje!
Dzięki!
Dopisane 04.07.2024r. o godz. 06:43:
~~Agnieszka Piasecka-Robak napisał(a): Praca na temat Bolec.Info :) Ja Cię zgłoszę do nagrody za promocję miasta :)
Gratuluję raz jeszcze - jesteś teraz dyplomowanym dziennikarzem z Jagiellonki. Ja tylko z Wrocławskiego ;)
Dzięki Aga!
Dopisane 04.07.2024r. o godz. 06:43:
ramaj napisał(a): Gratulacje Panie Marcinie.
A pamiętam jak zdanie matury ogłosił Pan parafrazując Kubę Sienkiewicza:"....to już jest koniec,możemy pić".....
Ramaj, nie wiem co Ci odpisać, bo każda odpowiedź będzie zła ;-) Jak napiszę, że tego nie pamiętam to... ;-)