~~Kremowy Ziarnopłon napisał(a): A ja gratuluje, skoro studia dzienne, a nie kupione w weekendowej szkole gotowania na gazie ;) zawsze podziwiam, jak.sie komuś ze stabilnym życiem jeszcze chce edukowac, zwlaszcza w segmencie poza zawodowym. Ale o jedno tylko prosze, korekta, dbałość o interpunkcję i pisanie "po polsku", zeby moze jakos mimo chodem ten ciemny lud edukowac, albo chociaz nie ogłupiać bardziej :) no ale juz te fakultety naprawde zobowiązują, bo.jeszcze informatykowi to można było coś wybaczyc :)))
~~Kasztanowa Kalmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocista Konwalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teraz idzie nowe napisał(a): No panie redaktorze. Teraz wspólne redagowanie z internautami. Potem rzetelna pralnia ratuszowych bzdzin.
teraz idzie nowe ,OJ NAIWNY
Idzie , idzie. Będą teraz więcej komentarzy usuwali bo przecież mają człowieka po takich studiach... Jprd...
100/100
~~Kremowy Ziarnopłon napisał(a): A ja gratuluje, skoro studia dzienne, a nie kupione w weekendowej szkole gotowania na gazie ;) zawsze podziwiam, jak.sie komuś ze stabilnym życiem jeszcze chce edukowac, zwlaszcza w segmencie poza zawodowym. Ale o jedno tylko prosze, korekta, dbałość o interpunkcję i pisanie "po polsku", zeby moze jakos mimo chodem ten ciemny lud edukowac, albo chociaz nie ogłupiać bardziej :) no ale juz te fakultety naprawde zobowiązują, bo.jeszcze informatykowi to można było coś wybaczyc :)))
~~Brunatnoszara Alstremeria napisał(a): studia a piszą jak analfabetci
~~Kremowy Ziarnopłon napisał(a): A ja gratuluje, skoro studia dzienne, a nie kupione w weekendowej szkole gotowania na gazie ;) zawsze podziwiam, jak.sie komuś ze stabilnym życiem jeszcze chce edukowac, zwlaszcza w segmencie poza zawodowym. Ale o jedno tylko prosze, korekta, dbałość o interpunkcję i pisanie "po polsku", zeby moze jakos mimo chodem ten ciemny lud edukowac, albo chociaz nie ogłupiać bardziej :) no ale juz te fakultety naprawde zobowiązują, bo.jeszcze informatykowi to można było coś wybaczyc :)))ooo ...idealny(a) ..sie ..znalazł...moze czas skorygowac mózg
~~Brązowawy Pierwiosnek napisał(a): jeszcze raz Gratuluje p.Marcinie dziekuje za zaproszenie do redakcji napewno skorzystam.mam prosbe czy mógłby Pan odpowiedziec mi na pytanie dlaczego konkurencyjny portal ...Istotne..nie ma swojej siedziby tylko gdzies sie ukrywaja
~~Cyklamenowy Kuflik napisał(a): Skończone studia dziennikarskie nie dają gwarancji u staranności, uczciwości, bezstronności w wykonywaniu zawodu. Do tej pory tego brakowało.