PanM napisał(a): To jaskrawy przykład / udokumentowany / okradania systemu NFZ.
Przychodnie pod pretekstem specjalistycznych badań wydzwaniają do pacjentów proponując im " BEZPŁATNE " badania . Cel tych zabiegów jest oczywisty. -WYDOJENIE ILE SIĘ DA NFZ.
Na marginesie już kiedyś tu o tym pisałem. Niestety temat został " ZAMKNIĘTY ".
~~Słomkowa Turzyca napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): To jaskrawy przykład / udokumentowany / okradania systemu NFZ.
Przychodnie pod pretekstem specjalistycznych badań wydzwaniają do pacjentów proponując im " BEZPŁATNE " badania . Cel tych zabiegów jest oczywisty. -WYDOJENIE ILE SIĘ DA NFZ.
Leczenie takiego osobnika to jaskrawy przykład okradania NFZ.
~~Brunatnofioletowy Świerk napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): To jaskrawy przykład / udokumentowany / okradania systemu NFZ.
Paka to dla organizatora tego procederu..
Proste po powiadomieniu płatnika...
Panie Starosto Gabrysiak...do dzieła..buhahaha
~~Cynamonowy Brokuł napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Świerk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): To jaskrawy przykład / udokumentowany / okradania systemu NFZ.
Paka to dla organizatora tego procederu..
Proste po powiadomieniu płatnika...
Panie Starosto Gabrysiak...do dzieła..buhahaha
Tomek nie bój się ;)))) wez Piotra i idz na badania...online!
A świetne Panie Starosto...:)
~~Kruczoczarna Sałata napisał(a): "Tomek nie bój się ;)))) wez Piotra i idz..