~~Rudobrunatnyrudawa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lokalny gość napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Kokoryczka napisał(a): A ile lat szanowna sołtyska pełni swoją funkcję, że właśnie teraz zaczęła robić o to gunwoburzę? Wcale nie ma to związku z budową sali w gierałtowie. Jak mawia rzecznik prasowy pan Paweł nie róbcie w gminie wojenki.
Oj Mariusz przecież to ty jesteś rzecznik prasowy brygady R. Dałbyś się pokroić za tą ekipę..Ty wiesz co najlepsze dla gminy. Po co mam burmistrz i rada.Ty byś tą gminę rozwinął sam...
Nie jestem Mariusz!
Tak was sobie tylko z boku obserwujemy.
Proszę wobec tego nie pisać głupot Szanowny Panie.
~~Brunatnoszary Pigwowiec napisał(a): Sołtyska się nie nadaje
~~Ciemnobursztynowa Śliwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Pigwowiec napisał(a): Sołtyska się nie nadaje
Zgadza się , ona jest bardzo nie miła . Lubi tylko oceniać kogoś . Trochę pokory bo takie zachowanie nic nie da . Trzeba rozmawiać i walczyć , ale nie tak jak to ona robi . Wstyd że sołtyska leci do info . Tu są władze a nie w Bolesławcu . Lubi siać zamęt .Bardzo zle to o niej świadczy .
~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lokalny gość napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Kokoryczka napisał(a): A ile lat szanowna sołtyska pełni swoją funkcję, że właśnie teraz zaczęła robić o to gunwoburzę? Wcale nie ma to związku z budową sali w gierałtowie. Jak mawia rzecznik prasowy pan Paweł nie róbcie w gminie wojenki.
Oj Mariusz przecież to ty jesteś rzecznik prasowy brygady R. Dałbyś się pokroić za tą ekipę..Ty wiesz co najlepsze dla gminy. Po co mam burmistrz i rada.Ty byś tą gminę rozwinął sam...
Nie jestem Mariusz!
Szczucie najwyższych lotów....
OBYWATELSKI Powiec ma coś do Burmistrza i obywateli o innych poglądach?
~~Qa napisał(a): Karyszyn skłóciła się ze wszystkimi, dobrze ze mieszka pod lasem. Tam nikomu nie przeszkadza. Skłociła sie z zespołem, niech swoi powiedzą co o niej myślą. Sama będzie w tej świetlicy ?
~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Kokoryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lokalny gość napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Kokoryczka napisał(a): A ile lat szanowna sołtyska pełni swoją funkcję, że właśnie teraz zaczęła robić o to gunwoburzę? Wcale nie ma to związku z budową sali w gierałtowie. Jak mawia rzecznik prasowy pan Paweł nie róbcie w gminie wojenki.
Nie jestem Mariusz!
Szczucie najwyższych lotów....
OBYWATELSKI Powiec ma coś do Burmistrza i obywateli o innych poglądach?
Wpierw trzeba mieć poglądy.
~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): A jakie plany na zagospodarowaniea budynku po byłej szkole w Godzieszowie?
Pustostan nie sprzedany, domu opieki nie ma!
Co dalej?