~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Ja wiem że wielu przedsiębiorców odmawia tam reklamy właśnie za to że atakują ich wiarę.
~~z Chrobrego napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Ja wiem że wielu przedsiębiorców odmawia tam reklamy właśnie za to że atakują ich wiarę.
Nie wiarę atakują ,ale was za to że wasi czarni pasterze ,ze słowem Bożym na ustach, gwałcą małe dzieci a wy nic z tym nie robicie .
~~z Chrobrego napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Ja wiem że wielu przedsiębiorców odmawia tam reklamy właśnie za to że atakują ich wiarę.
Nie wiarę atakują ,ale was za to że wasi czarni pasterze ,ze słowem Bożym na ustach, gwałcą małe dzieci a wy nic z tym nie robicie .
~~Niebieska Roszpunka napisał(a): 4 proste dowody na to, że bolec ma lepsze wyniki;
1. dużo większa aktywność na forum - konkurencja się chowa pod tym względem.
2. Cenzura dyskusji u konkurencji co do poglądów (nie piszę tu o wulgaryzmach czy hejcie, po prostu masz inne zdanie niż to poprawne politycznie i komentarze znikają).
3. Brak licznika odsłon artykułów u konkurencji. Skoro chowają tzn że mają mniej wyświetleń. Proste..
4. Obsesja konkurencji na punkcie chrześcijan. Ludzie widzą te przesadę, a z portalu zrobił się miszmasz ideologicznob- informacyjny.