~~z Dąbrowy Górniczej napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwona Lawenda napisał(a): Mam głęboką nadzieję, że po tej chorej akcji z dziś już nikt nigdy nie wyda im zgody na ich tęczowe marsze, że za każdym razem policja będzie rozwiązywała te ich prowokacyjne marsze.
Wiejski katoliku , na organizowanie marszu nie potrzeba zgody , zgłaszasz i finito.
Zastosowana autokorekta
~~Spopielały Jarząb napisał(a): czy oni kogos obrazali?-to ze były kolorowe transparenty to nie znaczy o czyms złym na niebie tez po burzy mamy kolorowa tecze.Winni ci ,,kibice,, czego zakłocili parade wulgaryzmami? to oni popsuli klimat tej parady i to poszło w swiat.Niech prezydent do nich ma pretensje.Organizator wiedziaał jakie grupy wezma udział w paradzie i na co musiał dostac akceptacje prezydenta.ZAmieszanie okropne parada podzielona na dwie czesci i opózniona drugiej jej czescnie każdy ma ochotę to oglądać, mi osobiście chce się rzygać jak takie coś widzę
~~Jurek napisał(a): A kibice z Bolesławca co zebrali się marną grupką i tylko wyzwiska zamiast przebiec się po tej grupce bardzo słaba akcja szkoda że w tym czasie byłem na drugiej zmianie podczas pierwszego ich marszu nie wpuścili ich do rynku a teraz taka samowolka wstyd dla Bolesławca że ta tęczowa zaraza razem z gwizdała i jego koleżanką panoszą się...