~~Pilo napisał(a): Brawo Roman. Stop propagowaniu dewiacji i zboczeń - to nie była impreza ideologiczna. Dopuszczenie jednak tych osób w przemarszu to wstyd na całą Polskę
Zastosowana autokorekta
~~Odyn napisał(a): Prawda jest taka , że gdyby nie było tęgi całego zboczonego towarzystwa , Parada przebiegłaby spokojnie i radośnie. Hasła jakie niosą Ci dewianci na sztandarach nijak się mają z równością , oni chcą być traktowani priorytetiwo i ponad wszystkimi, co pokazała sytuacja z flagami pod sceną. Nie dla dewiantów i zboczeńców w kusych majtkach w centrum miasta. Jak chcą, niech robią sobie to w domu, nikt im tęgi nie ogranicza. Jak ja mam dziecku wytłumaczyć co ma wspólnego ... w majtkach , przebrany za babę, z naszą ceramiką???Zastosowana autokorekta
~~z Dąbrowy Górniczej napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwona Lawenda napisał(a): Mam głęboką nadzieję, że po tej chorej akcji z dziś już nikt nigdy nie wyda im zgody na ich tęczowe marsze, że za każdym razem policja będzie rozwiązywała te ich prowokacyjne marsze.
Wiejski katoliku , na organizowanie marszu nie potrzeba zgody , zgłaszasz i finito.