Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci z psami szukali zaginionej Izabeli Parzyszek na A4, trasa była zamknięta
~~Płomienista Dalia niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 9:30
po tygodniu z psami? dziwne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Domin niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 9:42
Dziewczyna uciekła od sekty pewnie miała serdecznie dość z tamtąd nieda się normalnie odejść bo cie zniszczą.,dlatego myślę że zaczęła nowe życie
~~zdupydomordyzaur Jerzy niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:12
~~Domin napisał(a): Dziewczyna uciekła od sekty pewnie miała serdecznie dość z tamtąd nieda się normalnie odejść bo cie zniszczą.,dlatego myślę że zaczęła nowe życie

Też mi się wydaje że sobie poszła, ale z tym zniszczeniem to przesadzasz. Oni są jakimiś sędziami, prokuratorami czy speckomando że cię "zniszczą"? :)
A może są grupą prezesów że roboty nie dostaniesz w fabryce? :)
~~Rudozłoty Kaczeniec niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:25
~~zdupydomordyzaur Jerzy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Domin napisał(a): Dziewczyna uciekła od sekty pewnie miała serdecznie dość z tamtąd nieda się normalnie odejść bo cie zniszczą.,dlatego myślę że zaczęła nowe życie

Też mi się wydaje że sobie poszła, ale z tym zniszczeniem to przesadzasz. Oni są jakimiś sędziami, prokuratorami czy speckomando że cię "zniszczą"? :)

Nie trzeba byc w sekcie zeby roboty nie dostac, wystarczy chciec wiecej niz najnizsza krajowa.
~~zdupydomordyzaur Jerzy niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:35
~~Rudozłoty Kaczeniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zdupydomordyzaur Jerzy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Domin napisał(a): Dziewczyna uciekła od sekty pewnie miała serdecznie dość z tamtąd nieda się normalnie odejść bo cie zniszczą.,dlatego myślę że zaczęła nowe życie

Nie trzeba byc w sekcie zeby roboty nie dostac, wystarczy chciec wiecej niz najnizsza krajowa.

No i właśnie tutaj mieszkańcy mają największą sektę pod nosem. Zasady działania takie same - rób za michę ryżu i nie podskakuj bo jak się zwolnisz to jesteś spalony :)
~~Jasnozielona Leszczyna niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:40
moim zdaniem mogła byc zmuszona by wykonac telefon do ojca a nastepnie zostawic komórke w aucie.By wszelkie dowody zamazac.tak to jest w czasie seperacji.Niektórzy boja sie o utrate majatku po rozwodzie .i dopuszczaja sie najg.przestepstw ile takich przypadków znamy....
~~gosc niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:46
czy maz ,,zaginionej,,czegos sie obawia? wnikiwie zapoznal..m sie tym wywiadem i odnosze takie wrazenie .....- hmmm cos niedobrego emananuuje z wyrazu twarzy...
~~policja marnuje tylko pieniądze niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 11:36
szukanie z psami po tylu dniach i w takim ruchliwym miejscu nie ma żadnego sensu, już zwykłe opady deszczu zacierają wszystkie ślady zapachowe po kilku godzinach
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.