~~Jasnogranatowa Gynostemma napisał(a): Ja zwykle wszystko po czasie. Pół biedy, jeżeli uciekła. Ale jeżeli została porwana i ktoś ją przetrzymuje, to stracono już tydzień czasu.
Przejeżdżałam tą drogą wczoraj. W miejscu gdzie znaleziono auto jest wiele pól. Moją uwagę zwróciły traktory i prace polowe, które często odbywają się do późnych godzin nocnych. Może należałoby przepytać okolicznych rolników i ich pracowników. Monotonna praca w polu, siedzenie w traktorze wysokie, dobry widok z góry. Może to jest jakiś trop.
Po długiej rozmowie to on mnie puknął i robi to częściej - jestem z nim w ciąży.
Ze starym się nie układa nie mamy dzieci, żyjemy w separacji. Powiedziałam koleżance ale ta się ze mną pokłuciła - co robić ?
Jak wszystko wyjdzie na jaw to nie dadzą nam wszystkim spokoju...
Poczekaj dziecko, zaraz coś wymyślimy jak jesteś szczęśliwa z tym drugim...
Tam na dole pod autostradą nikt nie będzie widział z kim pojechałaś...
p.s jeśli Jaworek był tak blisko to i ta Pani może być u jakiegoś sąsiada który jej wytłumaczył że szkoda czasu na strażnicę gdy obydwoje potrzebują czego innego...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.