Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci z psami szukali zaginionej Izabeli Parzyszek na A4, trasa była zamknięta
~~Józek niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 14:27
~~Jasnogranatowa Gynostemma napisał(a): Ja zwykle wszystko po czasie. Pół biedy, jeżeli uciekła. Ale jeżeli została porwana i ktoś ją przetrzymuje, to stracono już tydzień czasu.

Masz 100% racji
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mg niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 14:55
Przejeżdżałam tą drogą wczoraj. W miejscu gdzie znaleziono auto jest wiele pól. Moją uwagę zwróciły traktory i prace polowe, które często odbywają się do późnych godzin nocnych. Może należałoby przepytać okolicznych rolników i ich pracowników. Monotonna praca w polu, siedzenie w traktorze wysokie, dobry widok z góry. Może to jest jakiś trop.
~~Błękitnoszara Słonecznica niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 15:12
była ustawiona z kimś co jechal za nia przesiadla sie i tyle ....a samochód niby zepsuty zeby czas miec .....to raczej tak wygląda
~~Rudobrązowa Śliwa niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 15:18
Tajemnicze zniknięcie świadka jehowy
~~Niebieska Męczennica niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 16:21
To bzdura i amatorszczyzna Milicji
~~Zielonobiały Moszenki niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 16:36
dziwne jest to ze pies nie wywachał zadnego sladu perfekcyjnie zaplanowane ....???Co na to Tomasz?
~~Szaropopielata Słonecznica niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 6:45
Tato możemy porozmawiać ?

Pukałam do drzwi takiego jednego ze strażnicą...

Po długiej rozmowie to on mnie puknął i robi to częściej.

Ze starym się nie układa nie mamy dzieci, żyjemy w separacji. Powiedziałam koleżance ale ta się ze mną pokłuciła - co robić ?

Jak wszystko wyjdzie na jaw to nie dadzą nam wszystkim spokoju...

Poczekaj dziecko, zaraz coś wymyślimy jak jesteś szczęśliwa z tym drugim...

Tam na dole pod autostradą nikt nie będzie widział z kim pojechałaś...
~~Kojak niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 6:53
Tato możemy porozmawiać ?

Pukałam do drzwi takiego jednego ze strażnicą...

Po długiej rozmowie to on mnie puknął i robi to częściej - jestem z nim w ciąży.

Ze starym się nie układa nie mamy dzieci, żyjemy w separacji. Powiedziałam koleżance ale ta się ze mną pokłuciła - co robić ?

Jak wszystko wyjdzie na jaw to nie dadzą nam wszystkim spokoju...

Poczekaj dziecko, zaraz coś wymyślimy jak jesteś szczęśliwa z tym drugim...

Tam na dole pod autostradą nikt nie będzie widział z kim pojechałaś...

p.s jeśli Jaworek był tak blisko to i ta Pani może być u jakiegoś sąsiada który jej wytłumaczył że szkoda czasu na strażnicę gdy obydwoje potrzebują czego innego...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.