Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci z psami szukali zaginionej Izabeli Parzyszek na A4, trasa była zamknięta
~~Celestynowa Godecja niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 8:46
~~Jasnozielona Leszczyna napisał(a): moim zdaniem mogła byc zmuszona by wykonac telefon do ojca a nastepnie zostawic komórke w aucie.By wszelkie dowody zamazac.tak to jest w czasie seperacji.Niektórzy boja sie o utrate majatku po rozwodzie .i dopuszczaja sie najg.przestepstw ile takich przypadków znamy....

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Celestynowa Godecja niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 8:51
~~Celestynowa Godecja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Leszczyna napisał(a): moim zdaniem mogła byc zmuszona by wykonac telefon do ojca a nastepnie zostawic komórke w aucie.By wszelkie dowody zamazac.tak to jest w czasie seperacji.Niektórzy boja sie o utrate majatku po rozwodzie .i dopuszczaja sie najg.przestepstw ile takich przypadków znamy....

jakiego majatku miezkanie gdzie miezkała nie nalezało do niej ani do psełdo meza poprostu ktos z rodziny uzyczył im aie mezulek szybko sie ulotnił i tyle w temacie
~~Platynowa Dynia niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 9:19
Moim zdaniem ten śmieszny mąż coś wie . Ma bardzo dziwne zachowanie. Iza go pewnie kopła i nie mógł się z tym pogodzić cienias jehowy.
~~Niebieska Męczennica niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 10:11
~~Kojak napisał(a): Tato możemy porozmawiać ?

Pukałam do drzwi takiego jednego ze strażnicą...

Po długiej rozmowie to on mnie puknął i robi to częściej - jestem z nim w ciąży.

Ze starym się nie układa nie mamy dzieci, żyjemy w separacji. Powiedziałam koleżance ale ta się ze mną pokłuciła - co robić ?

Jak wszystko wyjdzie na jaw to nie dadzą nam wszystkim spokoju...

Poczekaj dziecko, zaraz coś wymyślimy jak jesteś szczęśliwa z tym drugim...

Tam na dole pod autostradą nikt nie będzie widział z kim pojechałaś...

p.s jeśli Jaworek był tak blisko to i ta Pani może być u jakiegoś sąsiada który jej wytłumaczył że szkoda czasu na strażnicę gdy obydwoje potrzebują czego innego...

JA W SZOCU
~~Szkarłatny Kuflik niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 10:28
Dopiero dzisiaj, masakra. Opieszałość służb godna nie wiem czego. Gdyby zaginęła osoba powiązana z jakimś prominentem to by to inaczej się odbywało
~~Czerwonawy Żylistek niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 12:00
Hipotezy:
1. Samochód można 'zepsuć' zdalnie (chyba że było zorganizowane- awaria-wcześniej). Hakowanie auta, elektroniki. Raz mogła zadzwonić, załóżmy, drugi - głos dziś można sklonować (technologia) i drugi telefon może być już nie jej mową. Tym bardziej, że telefon 'zostawiła'.
2. Wiedza potrzebna jak działa organizacja świadków (...)
3. Standard - analiza telefonu, socialmediów
4. Można spr. czy ów awarii nie dokonano na miejscu, na pasie awaryjnym
5. ...
~~Czerwonobrunatna Kolendra niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 13:30
~~Platynowa Dynia napisał(a): Moim zdaniem ten śmieszny mąż coś wie . Ma bardzo dziwne zachowanie. Iza go pewnie kopła i nie mógł się z tym pogodzić cienias jehowy.

Smieszne to są komentarze pseudodetektywow. Czy wam się wydaje, że jesteście mądrzejsi od policji?
~~józiek mechanik niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 13:36
auto nie było zepsute czyli pewnie paaszłaaa w tangooo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza