~~widz napisał(a): te dobre komenty to pisze rodzinka???bo prawda jest inna to ze ktos tam z widzów pochwalił bo jego twarz byłaby ...zapamietana...nie miał innego wyjscia usmiechy?-sztuczne do kamery a poza nia?.No tak p.Prezydent wydał najlepsza swoja decyzje -nie ma zgody na nast.parade. BSC-to super finalne podsumowanie.Brawo p.Romanie
~~Białoszara Męczennica napisał(a): A co takiego oryginalnego było? „Pseudo” show, powtarzalne i nudne z wytrzeszczającym oczy i machającym rękoma wodzirejem. Wieje nudą i brakiem profesjonalizmu, do tego konflikt w tle i skandale powodują, że impreza jest niefajna.[/
~~Patointeligent napisał(a): Po pierwsze:
100 tys mogło by się wydawać dużą kasą, to prawda. Jednak każdy kto prowadzi dzialalność wie ile różnych kosztów i jak wysokich to pochłania. Ulotki, drukarnie, banery, plansze ze zdjęciami, muzycy, bębny itd. Jasne, każdy z Nas jeśli poświęci na coś kilka miesięcy przygotowań, to chcę na tym zarobić. Ale nie myślmy, że Nowak wydał 10 tys na koszty a reszta w kieszeń. To tak nie działa. Myślę z dużą dozą prawdopodobieństwa, że Nowak zarobił na tym tak mało, że śmialibyście się z tego ile zostało.
Po drugie:
Nie wiem czy to była najlepsza impreza jaką widziałem. Ale jedno wiem napewno. My mamy taką silną potrzebę, żeby atakować wszystko i wszystkich, którzy próbują zrobić coś co integruje ludzi. Widziałem z bliska masę uśmiechniętych dzieci, dorosłych i poczucie, że razem robią coś fajnego. U nas najfajniej z kiełbasą i piwem i starą obok beknąć i powiedzieć, że do kitu i że ulicę jeszcze tylko brudzą. Róbmy fajne rzeczy wspólnie. Bo to integruje, daje poczucie przynależności. Nie ważne czy to glina, czy palenie kapcia w Krzywej.
Pięknie napisane, bo taka jest prawda. W Bolesławcu jest mnóstwo ludzi kreatywnych, mających wspaniałe pomysły i trzeba z nich korzystać . Już czas na integrację, a nie ciągłe podziały.
~~Iliowobłękitny Głąbigroszek napisał(a): junior z zoną będa kręcić nową reklamę ? som zaproszenia ?
~~Wojti napisał(a): Było super . Kilka godzin fajnej zabawy .
~~Czarna_lilia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitny Głąbigroszek napisał(a): junior z zoną będa kręcić nową reklamę ? som zaproszenia ?
Najpierw trzeba przejść test ortograficzny. Nie kwalifikujesz się analfabeto!