~~Kuku kuku kukułeczka napisał(a): Tak bardzo o żonach i zdradach tu wypisujecie, a może było by nie głupim pomysłem , udać się do przychodni w celu zbadania kodu genetycznego…??
bo może nieświadomie wychowujecie panowie Kukułcze dziecko….???
~~To niemożliwe napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kuku kuku kukułeczka napisał(a): Tak bardzo o żonach i zdradach tu wypisujecie, a może było by nie głupim pomysłem , udać się do przychodni w celu zbadania kodu genetycznego…??
Ten co zdradzał żonę był ponoć w prezerwatywie i lekko pod wpływem. A rzeczona pani miała okres.
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~To niemożliwe napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kuku kuku kukułeczka napisał(a): Tak bardzo o żonach i zdradach tu wypisujecie, a może było by nie głupim pomysłem , udać się do przychodni w celu zbadania kodu genetycznego…??
Ten co zdradzał żonę był ponoć w prezerwatywie i lekko pod wpływem. A rzeczona pani miała okres.
Materacem Jurek byłeś ?
Nie było potrzeby robić za materac , wystarczy
poczytać wpisy , zdradzanych i zdradzonych ….
jak wylewnie opisują ….
~~Jasio napisał(a): Wylewny to tu byli ci obaj od więzy braterskich . Jeden szczegółowo opisywał ilu to ich było w domu rodzinnym ,coś tam nawet o matce pisał a drugi poszedł w swojej wylewności jeszcze dalej pisząc że pochodzi z patologicznej rodziny.Dla ścisłości by tu nie straszyć -nadal jest to na stronach portalu.