~~dawny znajomy napisał(a): A jaki to temat redaktor Marcin założył specjalnie dla Janusza? Ty założyłeś swój dla swojego kolegi kiedy pisał prawdę o twojej Solidarności i nagle zrobiłeś go swoim wrogiem a wcześniej lizałeś mu dupsko aż do obrzydzenia. Jesteś plantatorze okazem wazeliniarza więc nikogo nie dziwi to że nienawidzisz wszystkich którzy tak nie potrafią.
Nie trzeba było długo czekać aby PanM z twojego kolegi został tym na którego zacząłeś wylewać swoje " brudy "
Będę dla ciebie bardzo łagodny , nie ocenię twojego wpisu , jaki twój stan umysłu taki wpis .
Co to będzie? Dyskusje altera i fa , lco
1
emem
26 września 2017r. o 12:05
W tym wątku zapraszamy do dyskusji altera z i falco oraz przyjaciół.
Wszystkie chwyty dozwolone (temat z minimalna moderacja).
Have fun!
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Mój " dawny znajomy " nie wierzysz Januszowi który pisze o PanuM jako moim koledze , uważasz że Janusz to kłamca ? .
Ja potwierdzam , Przemek jest moim kolegą , szanuje ludzi którzy prowadzą ze sobą męskie dyskusje nie są " beksami " jak ty i Janusz .
Co do wazeliniarzy , piszesz jak byś był Januszem , jego styl , jego słowa , zapewne wiesz jak się zachowują wazeliniarze z własnego doświadczenia , lizusie .
Posprzątałeś Janusza brudy , teraz jest "czysty i krystaliczny " a ty zostałeś z jego brudami , weź kąpiel , najlepiej pod zimnym prysznicem , ochłoniesz z emocji jakie cię poniosły .
" Nie trzeba było długo czekać aby PanM z twojego kolegi został tym na którego zacząłeś wylewać swoje " brudy "
To zdanie powinieneś wziąć w cudzysłów , to cytat z bredni Janusza , nie będzie dla mnie zaskoczeniem jak pozwie
ciebie do sądu za plagiat .
Pozdrawiam " dawnego znajomego "